Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Guineea - 08.03.21

Populatie: 13,372,968 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 104 Populatie infectata: %0.010

Guineea

Data ultimei actualizări: 215 februarie 2021  

STARE DE URGENȚĂ: DA

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Frontierele aeriene au fost deschise începând cu luna august, fiind reluat și tranzitul aerian internațional.
  • Frontierele terestre rămân închise, până la noi dispoziții.
  • La dispoziția persoanelor interesate, a fost pus în circulație un site informativ, actualizat zilnic și care oferă informații privitoare la călătoria cu avionul : https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm.

Măsuri pe plan intern:

  • În ultima lună s-au adoptat măsuri stricte de prevenire a infecțiilor cu COVID-19, forțele de apărare și cele de securitate au fost mobilizate, iar sistemul administrativ a fost chemat să se reorganizeze și să se adapteze la situația de criză sanitară.
  • Au fost luate măsuri de consolidare a sistemului de monitorizare și sprijin, pe întreg teritoriul țării, precum și la 34 de posturi de frontieră considerate a fi cele mai sensibile.

Prețurile produselor de sănătate (respectiv produse farmaceutice și echipamente de protecție anti-COVID-19), precum și ale produselor alimentare de bază au fost înghețate pentru perioada stării de urgență.

Ambasada Franței la Conakry a deschis un  Centru Medical și Social, accesibil atât cetățenilor francezi, cât și celor europeni.  Această structură medicală oferă consultații de medicină generală, analize de bază, precum și probe pentru un test Covid-19.  Pentru detalii se poate accesa link-ul:   http://gn.ambafrance.org/Coronavirus-Covid-19-situation-en-Guinee

Date de contact ale misiunilor României în Republica Guineea – AICI.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular