Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Guineea

Data ultimei actualizări: 2.11.2020  

STARE DE URGENȚĂ: DA

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Frontierele aeriene au fost deschise la data de 15 august 2020, fiind reluat și tranzitul aerian internațional.
  • Frontierele terestre rămân închise, până la noi dispoziții.

Măsuri pe plan intern:

  • În ultima lună s-au adoptat măsuri stricte de prevenire a infecțiilor cu COVID-19, forțele de apărare și cele de securitate au fost mobilizate, iar sistemul administrativ a fost chemat să se reorganizeze și să se adapteze la situația de criză sanitară.
  • Au fost luate măsuri de consolidare a sistemului de monitorizare și sprijin, pe întreg teritoriul țării, precum și la 34 de posturi de frontieră considerate a fi cele mai sensibile.

Prețurile produselor de sănătate (respectiv produse farmaceutice și echipamente de protecție anti-COVID-19), precum și ale produselor alimentare de bază au fost înghețate pentru perioada stării de urgență.

Date de contact ale misiunilor României în Republica Guineea – AICI.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular