Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Guadelupa - 26.01.21

Populatie: 400,163 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 16,453 Populatie infectata: %1.645

Guadelupa

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

 1. Zboruri către Indiile de Vest Franceze sunt suspendate
 • Acest lucru nu se aplică:.
  • Zboruri din Dominica, Franța, Guyana Franceză, St . Lucia și St. Maarten;
  • zborurile spre St Barthelemy
 1. Pasagerii trebuie să aibă. certificat medical cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului RT-PCR emis cu cel mult 72 de ore înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare.
 • Acest lucru nu se aplică pasagerilor mai tineri peste 11 ani.
 1. Pasagerii ar putea fi supuse screening-ul medical și carantină timp de 7 zile.
 2. Pasagerii care intră sau tranzitează French West Indiile trebuie să prezinte un certificat internațional de călătorie completat la sosire. Certificatul poate fi obținut la consulate sau la https://www.interieur.gouv.fr/ .
 3. Pasagerii trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere să se constate că acestea nu au simptome de coronavirus (COVID-19) și se angajează să rămână în izolare timp de 7 zile la sosire și să ia un alt coronavirus (COVID-19) de testare moleculară la sfârșitul anului din perioada de izolare în cazul în care acestea sunt mai vechi de 11 ani.
 • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular