Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Guatemala

Data ultimei actualizări: 12.11.2020

STARE DE URGENȚĂ: NU

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Starea de calamitate s-a încheiat la 5 octombrie 2020, iar în acest moment nu mai există restricții de intrare, însă autoritățile aplică controale sanitare.
  • Intrarea pe teritoriul guatemalez va fi permisă doar pe baza unui test molecular tip PCR, realizat în ultimele 72 ore. Dacă nu este prezentat rezultatul testului, călătorii vor fi supuși unei carantine instituționalizate timp de 14 zile.

Excepții și prevederi privind tranzitul:

  • Ca urmare a ridicării stării de calamitate, au fost eliminate toate restricțiile de tranzit.
  • Aeroportul Internațional La Aurora (Ciudad de Guatemala) și-a reluat activitatea începând cu 18 septembrie 2020.

Măsuri pe plan intern:

  • Au fost eliminate restricțiile privind circulația autoturismelor în funcție de numărul de înmatriculare.
  • Activitățile economice vor fi reluate treptat (transport public, centre comerciale, restaurante și biserici) în funcție de tipul de alertă (culoare) în care se vor afla diferitele localități guatemaleze (vișiniu/roșu: la o capacitate de 50%, galben: la o capacitate de 75%, verde: la o capacitate 100%).
  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular