Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Haiti - 03.03.21

Populatie: 11,495,085 Cazuri azi: 38 Active/Milion: 213 Populatie infectata: %0.021

Haiti

Data ultimei actualizări: 01.03.2021

STARE DE URGENȚĂ: NU

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Înainte de îmbarcarea către Haiti, este obligatorie prezentarea unui test cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (antigen sau molecular tip PCR), efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea sosirii. Măsura se aplică tuturor pasagerilor cu vârsta de peste 2 ani.
  • Este necesară completarea unei declarații de sănătate care este distribuită în avion și care trebuie prezentată autorităților de imigrări.
  • Toți călătorii care sosesc în Haiti trebuie să se supună autoizolării timp de 14 zile.

Măsuri pe plan intern:

  • Se mențin restricțiile de circulație a persoanelor în intervalul 00.00-4.00.
  • Este obligatorie purtarea măștii în spații publice.
  • Persoanele interesate se pot testa pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 în Aeroportul Internațional Toussaint Louverture (zilnic, în intervalul 7.00 - 20.00) și în următoarele unități medicale din Departmentul Vest: Laboratorul Național Public de Sănătate, Centrele Gheskio IMIS LRM, Spitalul “Nos Petits Frères et Soeurs”; Departmentul Sud: Spitalul Immaculé Conception (les Cayes), Spitalul Fond Des Blancs; Departmentul Centru: Spitalul  Universitar Mirebalais; Departmentul Artibonite: Spitalul St. Nicolas (Saint Marc), Spitalul La Providence (Gonaïves); Departmentul Nord: Spitalul Universitar Justinian (Cap Haitian), Spitalul Sacré-Coeur (Milot).

Date de contact ale Ambasadei României în Cuba: AICI.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular