Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Irak - 26.01.21

Populatie: 40,731,220 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 453 Populatie infectata: %0.045

Irak

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

 1. Pasagerii care sosesc de la & nbsp; Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, India, Irlanda, Japonia, Luxemburg, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Statele Unite ale Americii (Rep.) , Marea Britanie sau Zambia nu au voie să intre
 • Acest lucru nu se aplică cetățenilor din Irak și & nbsp;.. cetățenii străini de origine irakiană
 • Pasagerii care călătoresc către Erbil (EBL), care au fost de la 15 decembrie 2020 Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, India, Irlanda (Rep.), Japonia, & nbsp; Luxemburg, Țările de Jos, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie sau Zambia nu au voie să intre
  • Acest lucru nu se aplică. cetățenilor din Irak și cetățenii străini de origine irakiană.
  1. cetăţenii din Indonezia nu au voie să intre în Irak, prin intermediul Basra (BSR) sau Najaf (NJF).
  2. Pasagerii sunt supuse screening medicale și carantină.
  3. Pasagerii călătoresc la Bagdad (BGW) trebuie să aibă un certificat medical imprimat cu un coronavirus negativ (COVID-19) rezultatul testului PCR emis cu cel mult 72 de ore înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare. Certificatul medical trebuie să fie în limba arabă sau engleză.
  • Acest lucru nu se aplică în cazul pasagerilor cu vârsta mai mică de 10 ani. Acestea vor fi supuse unui test PCR la sosire.
  1. pasagerii care călătoresc către Basra (BSR) trebuie să aibă un certificat medical imprimat cu un negativ coronavirus (COVID- 19) PCR sau rezultatul testului RT-PCR. Testul trebuie să fi fost luate la cel mult 72 de ore înainte de sosire. Certificatul medical trebuie să fie în limba arabă sau engleză.
  • Acest lucru nu se aplică în cazul pasagerilor cu vârsta mai mică de 10 ani.
  1. Pasagerii care călătoresc către Erbil (EBL) sau Sulaymaniyah (ISU) trebuie să aibă un certificat medical imprimat cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului PCR. Testul trebuie să fi fost luate la cel mult 72 de ore înainte de sosire și certificatul medical trebuie să fie în limba arabă sau engleză.
  • Acest lucru nu se aplică în cazul pasagerilor cu vârsta mai mică de 12 ani.
  • coronavirus (COVID-19) testelor emise de către Serviciul Național de Sănătate (NHS) din Regatul Unit nu sunt acceptate.
  1. pasagerii care călătoresc la Najaf (NJF) trebuie să aibă un certificat medical cu un coronavirus negativ (COVID-19) rezultatul testului PCR. Testul trebuie să fi fost luate cel mult 72 de ore înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare.
  • Acest lucru nu se aplică în cazul pasagerilor cu vârsta mai mică de 10 ani.
  1. Pasagerii care călătoresc către Sulaymaniyah (ISU) trebuie să completeze un "gaj Form" la sosire.
  2. echipajul Airline călătoresc către Erbil (EBL) sau Sulaymaniyah (ISU) sunt sub rezerva de auto-izolare într-un hotel până la următoarea lor de zbor.
  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

  Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

  Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular