Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Comore - 05.03.21

Populatie: 881,977 Cazuri azi: 7 Active/Milion: 60 Populatie infectata: %0.006

Comore

Data ultimei actualizări: 30.12.2020

STARE DE URGENȚĂ: NU

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

Autoritățile din Uniunea Comorelor au informat oficial, la 27 august 2020, că au aprobat redeschiderea frontierelor aeriene pentru zborurile comerciale internaționale începând cu data de 7 septembrie a.c., cu condiția respectării stricte a regulilor sanitare în vigoare.

Călătorii vor fi obligați să prezinte la intrarea în țară un rezultat negativ al testului pentru COVID-19, nu mai vechi de 72 de ore.

Nu au fost anunțate aceleași măsuri de relaxare în ceea ce privește interzicerea accesului navelor în porturile Uniunii.

RECOMANDĂRI PENTRU CETĂȚENII ROMÂNI CARE EFECTUEAZĂ DEPLASĂRI CĂTRE / DINSPRE ROMÂNIA:

  • Pentru orice informații privind repatrierea spre România, cetățenii români sunt rugați să contacteze Ambasada României la Pretoria.
  • Se recomandă cetățenilor români evitarea deplasărilor neesențiale în Uniunea Comorelor, unde sunt semnalate, în continuare, cazuri izolate de contaminare cu virusul SARS-CoV-2.

Măsuri pe plan intern:

Începând cu 8 iulie, președintele Uniunii a introdus portul obligatoriu al măștii în spațiile publice.

Toate festivitățile publice și adunările sunt interzise

Nu sunt admise adunări mai mari de 20 de persoane.

Circulația între insule este interzisă.

Activitățile comerciale se derulează sub control strict.

ALTE INFORMAȚII UTILE:

Guvernul Comorelor pune la dispoziția celor interesați un website pentru informarea permanentă în contextul actual, la adresa: www.stopcoronavirus.km.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular