Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Panama

Data ultimei actualizări: 12.11.2020

STARE DE URGENȚĂ: DA (URGENŢĂ EPIDEMIOLOGICĂ)

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

Zborurile comerciale internaționale vor fi reluate din data de 12 octombrie a.c.

  • Prezentarea unui test COVID-19, efectuat cu 48 de ore anterior intrării, este obligatorie.
  • Pasagerii care nu prezintă testul COVID-19 vor fi supuși unui test rapid pe aeroport. Dacă acesta este pozitiv, persoanele în cauză vor fi plasate în carantină 14 zile, într-un spital desemnat de autorități.
  • Începând cu data de 12 martie și până la noi dispoziții, pe teritoriul panamez este instaurată starea de alertă epidemiologică în legătură cu infecția cu virusul COVID-19.
  • Compania Copa Airlines a anunțat reluarea a 11 zboruri către 8 țări: SUA, Mexic, Chile, Panama, Costa Rica, Ecuador, Republica Dominicană și Brazilia. 

EXCEPȚII ȘI PREVEDERI PRIVIND TRANZITUL:

  • Granițele țării vor rămâne deschise doar pentru transporturile de marfă autorizate sanitar și a zborurilor către/dinspre statele menționate anterior, cu respectarea condițiilor impuse de autoritățile locale.

Măsuri pe plan intern:

  • Sunt suspendate evenimentele cu mai mult de 50 de persoane.
  • Din 28 septembrie, s-au redeschis restaurantele și centrele comerciale tip mall, cu respectarea protocoalelor de biosecuritate.
  • Instituțiile nu mai utilizează telemunca din 1 octombrie, însă vor avea program de lucru diferențiat pentru a se evita aglomerațiile în trafic și în transportul în comun care se va relua între orele 5.00 – 19.45.

Măsurile menționate se aplică până la noi dispoziții.

Date de contact ale misiunilor României în Panama – AICI.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular