Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Polinezia Franceza

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

  1. Pasagerii trebuie să completeze un "ETIS Application" la https://www.etis.pf/en/ . Un cod QR trebuie prezentat la sosire.
  2. Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical cu un negativ coronavirus (COVID-19) Rezultatul testului PCR a emis cel mult 3 zile înainte de plecarea ultimului zbor direct spre Polinezia Franceză.
  • Acest lucru nu se aplică în cazul pasagerilor cu vârsta mai mică. & nbsp; 11 ani
  1. echipajului companie aeriană care au fost din Polinezia franceză pentru mai mult de 72 de ore trebuie să aibă un certificat medical cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului PCR.
  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular