Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Réunion - 26.01.21

Populatie: 898,950 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 597 Populatie infectata: %0.060

Réunion

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

 1. Pasagerii nu au voie să intre
 • Acest lucru nu se aplică:.
  • locuitorii din Reunion, soții și copiii lor;
  • pasagerii care sosesc din Andorra, Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Rep.), Italia, Japonia, Coreea (Rep.), Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rwanda, San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Thailanda, Tunisia, Marea Britanie, Uruguay sau Vatican (Sfântul Scaun);.
  • comerciant marinari
 1. Pasagerii care intră sau tranzitează Reunion trebuie să prezinte un certificat internațional de călătorie completat la sosire. Certificatul poate fi obținut la consulate sau la https://www.interieur.gouv.fr/ .

 2. Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului molecular. Testul trebuie să fi fost luate cel mult 72 de ore înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare

 • Acest lucru nu se aplică. & Nbsp; & nbsp; pasagerii cu vârsta mai mică de 11 ani.
 1. Pasagerii sunt supuse carantină timp de 7 zile.

 2. Pasagerii trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere să se constate că acestea nu au simptome de coronavirus (COVID-19) și se angajează să rămână în izolare timp de 7 zile la sosire și să ia un alt coronavirus (COVID-19), testul molecular la sfârșitul perioadei de izolare în cazul în care acestea sunt mai vechi de 11 ani.

 • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular