Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Singapore - 26.01.21

Populatie: 5,876,526 Cazuri azi: 14 Active/Milion: 46 Populatie infectata: %0.005

Singapore

Data ultimei actualizări: 21.01.2021

STARE DE URGENȚĂ: NU (stare de epidemie la nivel național)

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL

 • Nu este permisă intrarea cetățenilor străini în Singapore pentru scurtă ședere (inclusiv turism), indiferent de cetățenie sau statul dinspre care se călătorește, cu următoarele excepții:

A. Personalul navigant de pe navele comerciale care nu a călătorit în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord sau în Africa de Sud în ultimele 14 zile înainte de plecare spre Singapore, iar în drum spre Singapore nu tranzitează Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord sau Africa de Sud, pentru care s-a obținut aprobarea Autorității Maritime și Portuare din Singapore în vederea efectuării schimbului de echipaj, care a petrecut o perioadă de carantină de 14 zile în statul de origine, a efectuat un test pentru infecția cu SARS-CoV-2 cu cel mult 72 de ore anterior plecării spre Singapore și prezintă un certificat „fit to travel” emis cu cel mult 24 de ore înainte de zbor.

B. Membrii de familie sau rudele unui cetățean singaporez/rezident permanent, viitor soț/soție a unui cetățean singaporez/rezident permanent, posesori ai unui acord de principiu (In Principal Approval, IPA) pentru rezidență permanentă sau Long Term Visit Pass (LTVP) care călătoresc în Singapore pentru definitivarea formalităților de lungă ședere, persoane nerezidente care trebuie să călătorească în Singapore din motive imperative (spre exemplu decesul unui membru de familie în Singapore), prin facilitatea „Singapore Citizen/Permanent Resident (PR) Familial Ties Lane”.  Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Safe Travel.

C. Persoanele care călătoresc dinspre Australia (excluzând statul New South Wales), Vietnam, Brunei Darussalam, Noua Zeelandă, Republica Populară Chineză (cu excepția R.A.S. Macao, R.A.S. Hong Kong) inclusiv Taiwan și care nu au călătorit în statul New South Wales în ultimele 14 înainte de plecarea spre Singapore, indiferent de scopul călătoriei, prin facilitatea „Air Travel Pass”. Înainte de a călători spre Singapore, persoana trebuie să fi petrecut cel puțin 14 zile consecutive în una din aceste state și să solicite cu 7 - 30 de zile înainte de data călătoriei aprobarea pentru un Air Travel Pass. După sosirea în Singapore, este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2 și izolarea la o unitate de cazare hotelieră timp de 48 de ore, până la aflarea rezultatului. Totodată, este obligatorie descărcarea și folosirea aplicației Trace Together pe toată durata șederii în Singapore și timp de 14 zile după întoarcerea în statul de proveniență. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Safe Travel .

D. Persoane rezidente în Republica Populară Chineză, care călătoresc dinspre Chongqing, Guangdong, Jiangsu, Shanghai, Tianjin sau Zhejiang, în scop de afaceri sau vizită oficială prin facilitatea „Reciprocal Green Lane”. În acest sens, este necesară invitarea din partea unei companii sau a unei instituții guvernamentale din Singapore care solicită pe lângă Autoritatea pentru Imigrație și Puncte de Control (Immigration and Checkpoints Authority, ICA) aprobarea unui „Safe Travel Pass”, pentru ca un rezident din Republica Populară Chineză să poată călători în Singapore. Odată obținută aprobarea, este emisă o scrisoare care certifică acest lucru. Persoanele care călătoresc din Republica Populară Chineză spre Singapore trebuie să facă un test molecular (tip PCR) pentru infecția cu SARS-CoV-2 cu până la 48 de ore anterior efectuării călătoriei și să obțină un certificat medical care atestă un rezultat negativ; ulterior, persoanele în cauză vor fi supuse unui test molecular (tip PCR) și după sosirea în Singapore. Costul testelor este suportat de către solicitant. Pe lângă măsurile de sănătate publică în vigoare, călătorii trebuie să respecte un itinerariu controlat, supravegheat de compania sau instituția gazdă pentru primele 14 zile. Călătorul nu poate folosi transportul public în acest scop, cu excepția autoturismelor închiriate / taxiurilor sau a mijloacelor de transport ale companiei gazdă. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Safe Travel.

E. Persoane rezidente în Malaysia, în scop de afaceri sau vizită oficială, pentru o durată maximă a șederii de 14 zile, prin facilitatea „Reciprocal Green Lane”. În acest sens, este necesară invitarea din partea unei companii sau a unei instituții guvernamentale din Singapore care solicită pe lângă Autoritatea pentru Imigrație și Puncte de Control (Immigration and Checkpoints Authority, ICA) aprobarea unui „Safe Travel Pass”, pentru ca un rezident din Malaysia să poată călători în Singapore. Persoanele care călătoresc din Malaysia spre Singapore trebuie să facă un test molecular (tip PCR) pentru infecția cu SARS-CoV-2 cu până la 72 de ore anterior efectuării călătoriei și să obțină un certificat medical care atestă un rezultat negativ; ulterior, vor fi supuse unui test molecular tip PCR și după sosirea în Singapore. Costul testelor este suportat de către solicitant. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Safe Travel.

F. Persoane rezidente în Republica Coreea, în scop de afaceri sau vizită oficială, prin facilitatea „Reciprocal Green Lane”. În acest sens este necesară invitarea din partea unei companii sau a unei instituții guvernamentale din Singapore care solicită pe lângă Autoritatea pentru Imigrație și Puncte de Control (Immigration and Checkpoints Authority, ICA) aprobarea unui „Safe Travel Pass”, pentru ca un rezident din Republica Coreea să poată călători în Singapore. Persoanele care călătoresc din Republica Coreea spre Singapore trebuie să facă un test molecular (tip PCR) pentru infecția cu SARS-CoV-2 cu până la 72 de ore anterior efectuării călătoriei și să obțină un certificat medical care atestă un rezultat negativ; ulterior, vor fi supuse unui test PCR și după sosirea în Singapore. Costul testelor este suportat de către solicitant. Singurul punct de intrare/ieșire din Republica Coreea ce poate fi utilizat pentru a beneficia de această facilitare a călătoriilor de scurtă ședere este Seoul Incheon International Airport. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Safe Travel.

G. Persoane rezidente în Japonia, în scop de afaceri sau vizită oficială, prin facilitatea „Reciprocal Green Lane”. În acest sens, este necesară invitarea din partea unei companii sau a unei instituții guvernamentale din Singapore care solicită pe lângă Autoritatea pentru Imigrație și Puncte de Control (Immigration and Checkpoints Authority, ICA) aprobarea unui „Safe Travel Pass”, pentru ca un rezident din Japonia să poată călători în Singapore. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Safe Travel.  Persoanele rezidente în Japonia care au drept de muncă în Singapore pot călători în Singapore folosind programul „Residence Track”.

H. Persoanele rezidente în Germania, în scop de afaceri sau vizită oficială, prin facilitatea „Reciprocal Green Lane”. În acest sens, este necesară invitarea din partea unei companii sau a unei instituții guvernamentale din Singapore care solicită pe lângă Autoritatea pentru Imigrație și Puncte de Control (Immigration and Checkpoints Authority, ICA) aprobarea unui „Safe Travel Pass”, pentru ca un rezident din Germania să poată călători în Singapore. Pot fi utilizate ca puncte de intrare/ieșire din Germania doar aeroporturile unde există zboruri directe cu Singapore. Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul Safe Travel.

 • Începând cu data de 01.02.2021, toate persoanele care călătoresc spre Singapore pentru scurtă ședere în baza facilității „Safe Travel Pass” sau „Reciprocal Green Lane” trebuie să aibă o asigurare de călătorie pentru costurile de tratament medical și spitalizare legate de COVID-19 în Singapore, cu o acoperire minimă de USD 30.000.
 • Posesorii de permise de muncă (Work Pass) și membrii lor de familie (Dependent’s Pass), trebuie să obțină avizul Ministerului Forței de Muncă, înainte de a începe călătoria spre Singapore. Avizul se solicită de către angajator, cu până la 10 zile înainte de data preconizată pentru revenirea angajatului în Singapore. Ministerul Forței de Muncă recomandă tuturor angajatorilor să amâne revenirea în Singapore a angajaților posesori de permise de muncă și a membrilor acestora de familie. Dacă angajatorul nu poate amâna revenirea unei persoane, acesta poate continua cu formularea unei solicitări de aprobare a intrării în Singapore, cu toate că șansele ca aprobarea să fie acordată sunt foarte reduse. Informații suplimentare pot fi găsite aici.
 • Cetățenii străini posesori de Long-term Visit Pass (LTVP) sau ai unui acord de principiu (In Principal Agreement, IPA) pentru un LTVP care intenționează să intre sau să se întoarcă în Singapore, trebuie să obțină permisiunea Autorității pentru Imigrație și Puncte de Control (Immigration and Checkpoints Authority, ICA) înainte de a-și începe călătoria spre Singapore. Cererea se transmite la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 • Cetățenii străini posesori de Student’s Pass (STP) sau ai unui acord de principiu (In Principal Agreement, IPA) pentru un STP care intenționează să intre sau să se întoarcă în Singapore trebuie să obțină permisiunea Ministerului Educației înainte de a-și începe călătoria spre Singapore. Ministerul Educației va lua în considerare cursurile la care studentul este înscris și va acorda prioritate pentru aprobarea intrării celor care studiază în instituții de învățământ superior publice. Deținătorii de STP, precum și cei cărora li s-a acordat IPA pentru STP, trebuie să depună cererea lor la instituția de învățământ unde sunt înscriși, care va transmite ulterior solicitarea către Ministerul Educației.
 • Dacă se acordă aprobarea, posesorilor de permise de muncă, membrilor acestora de familie, posesorilor de LTVP, STP sau de IPA li se va elibera o scrisoare din partea autorității competente. Aceștia trebuie să prezinte scrisoarea de aprobare a intrării personalului companiei aeriene la check-in la aeroportul de plecare, precum și ofițerului de imigrație la sosirea în Singapore.
 • Toți deținătorii de permise de lungă ședere sau ai unui acord de principiu IPA care se află în prezent în Marea Britanie, Africa de Sud sau care au călătorit în Marea Britanie sau Africa de Sud în ultimele 14 zile înainte de data intenționată deplasării spre Singapore nu le va fi permisă intrarea în țară, chiar dacă au primit anterior aprobare de intrare în orașul-stat.
 • Cu excepția persoanelor care dețin statutul de rezident permanent, toți cetățenii străini care călătoresc în Singapore dinspre țări sau teritorii cu risc epidemiologic ridicat vor trebui să se supună unui test molecular tip PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2, cu până la 72 de ore anterior plecării spre Singapore. În prezent, sunt considerate cu risc epidemiologic scăzut doar Brunei Darussalam, Republica Populară Chineză (exceptând R.A.S. Hong Kong și R.A.S. Macao) și Taiwan, Australia, Vietnam, Noua Zeelandă.
 • Începând cu 25.01.2021, toate persoanele care sosesc în Singapore din străinătate, indiferent de statut (cetățeni singaporezi, rezidenți permanenți, posesori de permise de ședere pe termen lung) și de punctul de plecare, vor trebui să efectueze un test molecular tip PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2, imediat la sosirea în Singapore.
 • Orice rezident din Singapore sau deținător de permis de ședere pe termen lung care călătorește în străinătate începând cu data de 27.03.2020, va fi taxat cu tarife nesubvenționate pentru internarea în spitalele publice, dacă în termen de 14 zile de la revenirea în Singapore este internat sub suspiciunea de infectare cu SARS-CoV-2. De asemenea, rezidenții din Singapore nu vor putea apela la decontarea cheltuielilor din sistemul de asigurări de sănătate public. Orice deținător de permis de muncă care pleacă din Singapore începând cu 27.03.2020 nu are prioritate pentru aprobarea de reîntoarcere emisă de Ministerul Forței de Muncă.
 • IMPORTANT: Solicitanții nu ar trebui să facă planuri de călătorie spre Singapore până când autoritatea competentă (Ministerul Forței de Muncă/ICA / Ministerul Educației) nu a emis aprobarea. În cazul în care ajung în Singapore fără scrisoarea de aprobare, li se va cere părăsirea acestui stat în termen de 48 de ore, cu suportarea cheltuielilor din fonduri proprii. În cazul în care o persoană aflată în această situație nu respectă dispozițiile, ICA poate anula dreptul de ședere sau acordul de principiu IPA.

Toate persoanele (cetățeni singaporezi, rezidenți permanenți, posesori de drept de ședere pe termen lung), care revin în Singapore vor fi plasate în carantină instituționalizată timp de 14 zile, în spații desemnate special de guvern, cu următoarele excepții:

A. Persoanele care revin în Singapore din Republica Populară Chineză (exceptând R.A.S. Hong Kong și R.A.S. Macao) inclusiv Taiwan, Australia(excluzând statul New South Wales), Vietnam, Brunei Darussalam sau Noua Zeelandă sunt exceptate de la carantină/izolare la domiciliu, dar trebuie să se supună unui test molecular tip PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2 imediat după sosirea în Singapore și să rămână în izolare până la aflarea rezultatului.

B. Persoanele care revin în Singapore din Fiji, Sri Lanka, Thailanda, R.A.S. Hong Kong pot opta pentru izolare la domiciliu de 14 zile în locul carantinei instituționalizate de 14 zile, dacă îndeplinesc următoarele condiții: nu au călătorit în alte state sau teritorii cel puțin 14 zile înaintea de data sosirii în Singapore; izolarea se face la propria adresă de domiciliu/reședință în Singapore, individual sau împreună cu membri de familie cu același istoric de călătorii; la adresa de domiciliu/reședință nu locuiesc alte persoane care nu au același istoric de călătorii. Pentru a opta pentru izolare la domiciliu, cetățenii singaporezi și cetățenii străini cu statut de rezidenți permanenți trebuie să depună aici o cerere cu cel puțin 3 zile înainte de data sosirii în Singapore. Cetățenii străini posesori de permise de lungă ședere trebuie să își exprime opțiunea la momentul în care se solicită permisiunea de revenire în Singapore. Ținând cont de evoluția situației epidemiologice din RAS Hong Kong, lansarea facilității „Air Travel Bubble” a fost amânată.

C. Persoanele care revin în Singapore din R.A.S. Macao sau statul New South Wales (Australia) trebuie să rămână în izolare la domiciliu 7 zile.

 • Cu câteva zile înainte de finalul perioadei de carantină instituționalizată/izolare la domiciliu, toți cetățenii singaporezi, rezidenții permanenți și posesorii de drept de ședere pe termen lung trebuie să se supună unui test pentru infecția cu SARS-CoV-2, costul fiind suportat de către persoanele în cauză. În cazul cetățenilor singaporezi sau a rezidenților permanenți care revin din Marea Britanie sau Africa de Sud sau care au călătorit în Marea Britanie sau Africa de Sud în ultimele 14 zile înainte de plecarea spre Singapore, este necesară  efectuarea unei perioade de izolare la domiciliu de 7 zile, imediat după încheierea carantinei instituționalizate. La finalul perioadei de izolare la domiciliu se va repeta testul PCR pentru virusul SARS-CoV-2.
 • În cazul persoanelor care efectuează izolare la domiciliu 14 zile, este obligatorie purtarea unei brățări de monitorizare electronică. În momentul sosirii în Singapore fiecare persoană care se califică pentru efectuarea izolării la domiciliu va primi o brățară electronică și un dispozitiv gateway pe care trebuie să le activeze utilizând aplicația StayHome@SG. Dispozitivul gateway trebuie să fie pornit pe toată durata celor 14 zile de izolare, iar brățara purtată tot timpul. Orice încercare de a atenta la funcționalitatea brățării pe durata purtării va trimite un semnal de alarmă autorităților, iar persoanele în cauză pot primi amendă în valoare de până la SGD10.000 și/sau pedeapsa cu închisoarea până la 6 luni. Cetățenii străini posesori de drept de ședere care încalcă condițiile izolării la domiciliu sunt pasibili de revocarea sau scurtarea dreptului de ședere și/sau de muncă în Singapore.
 • Posesorii de drept de ședere pe termen lung care trebuie să stea în carantină instituționalizată la întoarcerea în Singapore trebuie să suporte cheltuielile. Costul carantinei instituționalizate, acolo unde se impune, se ridică la SGD2000
 • Persoanele rezidente care revin în Singapore trebuie să completeze în avans declarația privind starea de sănătate, folosind serviciul SG Arrival Card e-Service, disponibil pe site-ul Autorității pentru Imigrație și Puncte de Control (Immigration and Checkpoints Authority), la următorul link. Declarația și informațiile cu privire la călătorie pot fi completate pe site-ul ICA cu până la 3 zile înainte de data sosirii în Singapore. Persoanele în cauză trebuie să își actualizeze și să retrimită declarațiile înainte de sosirea lor în Singapore în situația în care au vizitat recent un spital, au avut contact cu un caz COVID-19 și / sau dacă există vreo modificare a stării lor de sănătate și / sau a istoricului de călătorii.
 • Un sumar actualizat, sub formă de tabel, al condițiilor de carantină/izolare la domiciliu și testare în Singapore, în contextul pandemiei de COVID-19, este disponibil pe site-ul Safe Travel.

Excepții și prevederi privind tranzitul:

 • Grupul Singapore Airlines (Singapore Airlines, Silk Air, Scoot) operează zboruri dus cu tranzit pe Aeroportul Internațional Changi, dinspre anumite orașe din Sri Lanka, Maldive, Statele Unite ale Americii, Brunei Darussalam, Indonezia, Malaezia, Thailanda, Turcia, Vietnam, Cambodgia, Italia, Elveția, Franța, Spania, Olanda, Danemarca, Germania, Australia, Noua Zeelandă, R. P. Chineză, Republica Coreea și Japonia către alte orașe din rețeaua Grupului Singapore Airlines. Lista completă a orașelor dinspre care se poate tranzita Singapore este disponibilă aici. Pasagerii nu vor putea tranzita Singapore dinspre alte orașe care nu sunt incluse pe listă. Bilete dus-întors cu tranzit în Singapore pot fi achiziționate doar în situația în care orașul de origine și cel de destinație sunt ambele pe lista orașelor dinspre care se permite tranzitul. Persoanelor care au călătorit în Marea Britanie în ultimele 14 zile înainte de un zbor care include tranzit în Singapore nu le va fi permis tranzitul. De asemenea, Grupul Singapore Airlines a încheiat un acord cu Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Garuda Indonesia, Lufthansa și Swiss International Air Lines care le permite clienților acestor companii să tranziteze Aeroportul Changi dinspre orașe aprobate către destinații operate de Singapore Airlines și SilkAir. Mai multe detalii sunt disponibile în anunțul Singapore Airlines.
 • Persoanelor care au călătorit în Marea Britanie sau Africa de Sud în ultimele 14 zile înainte de un zbor care include tranzit în Singapore nu le va fi permis tranzitul.
 • Pasagerii companiei Jetstar Asia dinspre Bangkok, Ho Chi Minh City, Jakarta, Kuala Lumpur, Penang and Phnom Penh vor putea tranzita aeroportul internațional Changi spre una din următoarele 9 destinații: Bangkok, Clark, Ho Chi Minh, Jakarta, Kuala Lumpur, Manila, Penang, Phnom Penh, Surabaya. Condițiile de tranzit sunt disponibile în anunțul Jetstar Asia.
 • Autoritatea pentru Aviație Civilă din Singapore (Civil Aviation Authority of Singapore, CAAS) este în proces de evaluarea a aprobării altor rute cu tranzit în Singapore, oferite de către alte companii.

 

RECOMANDĂRI PENTRU CETĂȚENII ROMÂNI CARE EFECTUEAZĂ DEPLASĂRI CĂTRE / DINSPRE ROMÂNIA:

 • Pe cale aeriană: Se recomandă respectarea cu atenție a condițiilor impuse de autoritățile locale pentru revenirea în Singapore a persoanelor care dețin permis de ședere pe termen lung sau scrisoare de acord în principiu pentru obținerea acestuia. Asigurați-vă că aveți acceptul autorității competente (Ministerul Forței de Muncă/Ministerul Educației/ICA) înainte de a călători spre Singapore; prezentați acordul scris la procesul de check-in.
 • Tranzitul prin Singapore se deschide gradual, astfel încât nu toate companiile aeriene pot transport pasageri pentru tranzit prin Singapore; în prezent, doar Grupul Singapore Airlines (Singapore Airlines, Silk Air, Scoot), compania Jetstar Asia, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Garuda Indonesia pot transporta pasageri pentru tranzit prin Singapore și doar din anumite orașe, respectând anumite condiții. Dacă intenționați să tranzitați Singapore, verificați înainte de a achiziționa un bilet dacă transportatorul aerian cu care intenționați să călătoriți a obținut aprobarea CAAS pentru rute cu tranzit în Singapore. Dacă nu a primit acordul CAAS pentru a transporta pasageri cu tranzit prin Singapore, vă va fi refuzată îmbarcarea la punctul de origine, chiar dacă v-a fost emis un bilet. Datele de contact ale companiilor aeriene care operează pe aeroportul Changi sunt disponibile aici.
 • Pe cale maritimă: începând cu luna martie 2020, acostarea vaselor de croazieră este suspendată pe perioadă nedeterminată. 
 • Pe cale rutieră: începând cu luna august 2020, punctele de frontieră terestre între Singapore și Malaysia s-au redeschis pentru rezidenții din Malaysia care dețin drept de muncă în Singapore și rezidenții din Singapore care dețin drept de muncă în Malaysia, în anumite condiții, prin facilitatea „Periodic Commuting Arrangement”; perioada maximă de ședere în Singapore pentru o persoană rezidentă în Malaysia cu drept de muncă în Singapore este de 90 zile, după care este obligatorie revenirea în Malaysia pentru scurtă ședere înainte de a fi posibilă depunerea unei noi cereri pentru o ședere de 90 de zile în Singapore. Mai multe detalii sunt disponibile aici

Măsuri pe plan intern:

 • Persoanele aflate pentru scurtă ședere în Singapore, inclusiv în scop turistic, care sunt testate pozitiv pentru infecția cu SARS-CoV-2 și necesită spitalizare, trebuie să suporte cheltuielile de tratament.
 • Toate persoanele care călătoresc din/spre Singapore și trebuie, după caz, să efectueze un test pentru infecția cu SARS-CoV-2, trebuie să suporte costul testării (până la SGD 200).
 • În Singapore este în vigoare codul portocaliu de alertă epidemiologică DORSCON (Disease Outbreak Response System Condition), nivel 3 din 4, care corespunde evaluării că „boala este severă și se răspândește ușor de la o persoană la alta, însă nu se răspândește la scară largă în Singapore și este menținută sub control”.
 • Temperatura corporală este verificată la intrarea în toate spațiile închise și este obligatorie folosirea aplicației SafeEntry la intrare, în taxiuri și în unele parcuri și spații verzi.
 • În spațiile publice sunt permise întâlnirile în grupuri de maxim 8 persoane.
 • Sunt permise evenimentele din categoria MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) cu până la 250 de participanți organizați în grupuri de maxim 50 de persoane, cu aprobarea prealabilă a Autorității pentru turism din Singapore (Singapore Tourism Board, STB) și a Ministerului Comerțului și Industriei (Ministry of Trade and Industry, MTI). Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul STB.
 • Utilizarea măștii este obligatorie peste tot, sub sancțiunea unei amenzi de 300 SGD pentru prima abatere; sunt exceptate persoanele care practică activități sportive intense (pe durata practicării) și copiii sub 6 ani.

ALTE INFORMAȚII UTILE:

 • Schimbul de echipaj în cazul vaselor comerciale este permis în următoarele situații: expirarea contractului de muncă, motive de compasiune (ex. deces în familie), probleme medicale ce nu permit continuarea activității la bordul navei, personal a cărui debarcare nu periclitează operarea vasului, schimb de echipaj datorită vinderii sau achiziției vasului, personal care nu face parte din echipajul navei, precum superintendenți sau ingineri pentru mentenanță. Cerințele pentru obținerea aprobării debarcării/îmbarcării echipajului se regăsesc în circularele nr. 5/19.01.2021 și nr. 46/23.12.2020 ale Autorității Maritime și Portuare din Singapore.

Date de contact ale Ambasadei României în Singapore – AICI.

 • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular