Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus El Salvador - 05.03.21

Populatie: 6,508,253 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 323 Populatie infectata: %0.032

El Salvador

Data ultimei actualizări: 25 februarie 2021

STARE DE URGENȚĂ: NU

 • La data de 24 august 2020 au fost reluate toate activitățile, fără nicio restricție.

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

 • Au fost reluate zborurile naționale și internaționale.
 • Astfel, la data de 19 septembrie 2020 au fost reluate zborurile internaționale și la 21 septembrie 2020 au fost ridicate restricțiile aplicabile anterior la punctele de frontieră terestre.
 • Este necesară prezentarea rezultatului negativ al unui test pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat în ultimele 72 ore anterior sosirii.
 • La data de 21 decembrie 2020, El Salvador a interzis intrarea pe teritoriul său a persoanelor care au călătorit, tranzitat sau locuit în Marea Britanie în ultimele 30 zile anterior sosirii.
 • Pentru a nu întâmpina probleme la îmbarcarea în zborurile de reîntoarecere în Europa/România, vă recomandăm să verificați dacă țara în care veți face escală este catalogată sau nu drept una cu risc epidemiologic de către Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile (http://cnscbt.ro/?fbclid=IwAR2GMdGer_niN_cLqQ_0ADVSFGOQBMHy4rxlFcdUNaCFrL_vJ6_pYcZKkq4). Dacă respectiva țară este una cu risc epidemiologic, va trebui să prezentați, la momentul realizării escalei și a îmbarcării într-un zbor către România, un test negativ PCR (realizat cu máximum 72 ore înainte) sau certificatul medical care atestă efectuarea vaccinului anti-Covid (a doua doză) cu cel puțin 10 zile înainte sau certificatul medical care demonstrează că ați fost infectat cu Covid-19 și că au trecut deja 14 zile de la confirmarea infectării.

 

Excepții și prevederi privind tranzitul:

 • Nu există.

Măsuri pe plan intern:

 • Restricțiile adoptate de Guvern în contextul pandemiei de COVID-19 au fost anulate de Curtea Supremă de Justiție.
 • Autoritățile recomandă respectarea regulilor sanitare (purtarea măștii, distanțare socială, monitorizarea temperaturii, utilizarea gelului dezinfectant).
 • Activitatea economică a fost reluată începând cu data de 15 august 2020 și se va realiza în 5 etape.

Datele de contact ale Ambasadei României în Mexic: AICI.

 • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular