Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Timorul de Est - 26.01.21

Populatie: 1,332,632 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 13 Populatie infectata: %0.001

Timorul de Est

Data ultimei actualizări: 22 ianuarie 2021

STARE DE URGENȚĂ: DA

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Începând cu data de 19 martie a.c., toate punctele de trecere a frontierei (terestru, maritim și aerian) sunt închise pentru toți cetățenii străini care sosesc sau care au tranzitat state afectate de pandemia de COVID-19 (conform datelor publicate în raportul Organizației Mondiale a Sănătății) în ultimele 4 săptămâni. Această interdicție nu se aplică cetățenilor timorezi sau cetățenilor străini rezidenți. Cu titlu de excepție, cetățenii străini pot intra pe teritoriul național prin punctele terestre de trecere a frontierei în baza unei autorizații emise de Ministerul Afacerilor Externe și Cooperării.
  • Toate persoanele care pot intra pe teritoriul acestui stat vor fi supuse măsurii de carantină timp de 14 zile în instituții guvernamentale sau, cu aprobarea Ministerului Sănătății, în propriile reședințe. Persoanele care prezintă simptome de COVID-19, inclusiv febră de peste 38 de grade, tuse sau dificultăți de respirație, vor fi opriți și testați pentru infecția cu SARS-CoV-2. Persoanele depistate cu COVID-19 vor fi plasate în izolare.
  • Este interzisă debarcarea de pe navele de croazieră, cu excepția cetățenilor timorezi sau a cetățenilor străini rezidenți.
  • Suplimentar, în perioada 24 decembrie 2020 – 24 ianuarie 2021, toate punctele de trecere a frontierei terestre, aeriene și maritime sunt închise pentru toți cetățenii străini. Este exceptat personalul diplomatic și consular aflat în tranzit, membrii organizațiilor internaționale și agențiilor de cooperare bilaterală și muncitorii din sectorul petrolier. De asemenea, sunt exceptate operațiunile de evacuare medicală și transporturile internaționale de bunuri.

Date de contact ale misiunii României în Timorul de Est  – AICI.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular