Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Tunisia - 22.01.21

Populatie: 11,887,529 Cazuri azi: 2,389 Active/Milion: 3,954 Populatie infectata: %0.395

Tunisia

Data ultimei actualizări: 18 ianuarie 2021

STARE DE URGENȚĂ: Din punct de vedere epidemiologic nu este instaurată starea de urgență sanitară. Din punct de vedere securitar, autoritățile tunisiene prelungesc lunar starea de urgență. (A se consulta alerta de călătorie: http://www.mae.ro/travel-alerts/2928)

CONDIȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Pentru revenirea în Tunisia după o scurtă ședere în străinătate (mai puțin de 120 de ore): Pasagerii trebuie să prezinte fie la plecare, fie la sosirea din/către Tunisia un certificat de testare RT-PCR negativ, a cărui dată de eliberare a rezultatului să nu depășească 72 de ore de la înregistrare. De asemenea, trebuie să se supună autoizolării pentru 7 de zile de la data sosirii, la locul de reședință sau într-un hotel acreditat, pe cheltuiala sa. Totodată, persoanele în cauză trebuie să prezinte, la punctul de plecare și la check-in, documentele necesare care justifică locul de reședință în Tunisia sau rezervarea hotelului și confirmarea plății hotelului.
  • Pentru un sejur scurt în Tunisia din străinătate (mai puțin de 120 de ore): Această categorie de pasageri trebuie să prezinte un certificat al unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, a cărui dată de eliberare a rezultatului trebuie să nu depășească 72 de ore la momentul check-in-ului.

Măsuri pe plan intern:

Date de contact ale misiunilor României în Tunisia – AICI.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular