Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Tonga

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

  1. Pasagerii și echipajul companiei aeriene care sosesc sau să tranziteze prin China (Rep.), China Taipei, Hong Kong (SAR China) sau Macao (SAR China) nu au voie să intre Tonga. Acest lucru nu se aplică în cazul în care au rămas într-o țară fără cazuri confirmate de coronavirus (COVID-19) pentru o perioadă de minimum 14 zile înainte de a intra Tonga. Acestea trebuie să aibă o autorizare medicală oficială efectuată în termen de 3 zile înainte de sosirea în Tonga.
  • Acest lucru nu se aplică cetățenilor din Tonga și ale membrilor familiei imediate.
  • Acest lucru nu se aplică rezidenților permanenți ai Tonga și ale membrilor familiei imediate.
  • Acest lucru nu se aplică echipajului companiei aeriene cu zboruri directe din China (Rep.), care au folosit echipament individual de protecție adecvat ( PPE).
  1. Pasagerii trebuie să completeze un 'Sosirea călătorului de sănătate Declarația Card' și îl înaintează Ministerului de control la frontieră de sănătate la sosirea în Tonga.
  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular