Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Situatia Coronavirus Saint Vincent si Grenadinele - 22.01.21

Populatie: 111,137 Cazuri azi: 0 Active/Milion: 5,057 Populatie infectata: %0.506

Saint Vincent si Grenadinele

Data ultimei actualizări: 20 ianuarie 2021

STARE DE URGENȚĂ: NU

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Toți călătorii trebuie să completeze formularul de sosire și declarația de sănătate. Formularul de sosire este disponibil și online pe pagina de internet health.gov.vc.
  • Se aplică protocoale diferențiate, în funcție de categoria de risc în care se încadrează statul de cetățenie. România intră în categoria statelor cu risc ridicat. Condițiile de intrare sunt următoarele: test molecular negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat în ultimele 5 zile înainte de sosire, retestare la intrare, carantină obligatorie 5 zile într-un hotel autorizat pe cheltuiala călătorului (rezervat anterior sosirii), transferul la hotel cu un mijloc de transport autorizat pe cheltuiala călătorului, retestare în ziua 4, monitorizare obligatorie 9-16 zile la locul de cazare.
  • Călătorii depistați pozitiv vor suporta cheltuielile ocazionate de tratament și carantină.
  • Pasagerii care călătoresc cu un zbor din SUA trebuie să se supună cerințelor aplicate cetățenilor americani, respectiv: dovada unei rezervări pre-plătite într-un loc de cazare certificat pentru cel puțin 5 nopți, carantinare la locul de cazare 5 zile, retestare, continuarea carantinei pentru încă 9-16 zile, conform indicațiilor autorităților de sănătate publică.
  • Mai multe detalii sunt disponibile aici: Covid-19 Protocols (www.gov.vc).

Măsuri pe plan intern:

  • Încălcarea măsurilor de carantină se sancționează cu amendă de 2.000 USD sau 6 luni închisoare.
  • Persoanele care suspectează că este posibil să fie infectate cu SARS-CoV-2 sau să fi intrat în contact cu o persoană pozitivă, trebuie să notifice Serviciul Medical de urgență telefonic la numărul +1 784 534 4325 sau prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Date de contact ale Ambasadei României în Cuba: AICI.

  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular