Verifica restrictiile de calatorie pe tari (Covid-19)

Insulele Virgine Americane

Informatia este tradusa din Engleza. Vedeti originalul pentru cea mai exacta informatie. Vezi in engleza

  1. Până la 17 ianuarie 2021, pasagerii trebuie să prezinte un formular de sănătate completat la sosire. Formularul poate fi obținut înainte de plecare la https://usvitravelportal.com/
  • Acest nu se aplică în cazul pasagerilor cu vârsta mai mică de 5 ani
  1. eficace 18 ianuarie 2021, pasagerii trebuie să aibă o certificare de călătorie obținută la https://usvitravelportal.com/ cel mult 5 zile înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare.
  • Acest lucru nu se aplică pasagerii cu vârsta mai mică de 5 ani.
  1. Până la 17 ianuarie 2021, pasagerii fără un certificat medical cu un negativ Coronavirus (COVID-19) molecular sau antigen rezultatul testului a emis cel mult 5 zile înainte de plecare, sunt supuse unui test de coronavirus (COVID-19) la sosire și de carantină.

  2. eficace 18 ianuarie 2021, pasagerii trebuie să aibă un control medical certificat cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului antigenului molecular sau rapid emis cu cel mult 5 zile înainte de plecare fro m primul punct de îmbarcare, sau un certificat medical cu un coronavirus (COVID-19) rezultatul unui test de antigen pozitiv emis cu cel mult 4 luni înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare. trebuie să fie emise de un laborator autorizat Certificatul, detaliile pot fi găsite la https://usviupdate.com/ .

  • Acest lucru nu se aplică în cazul pasagerilor cu vârsta mai mică de 5 ani.
  1. pasagerii ar putea face obiectul unor controale medicale și de carantină la sosire.
  • Informatiile de pe aceasta pagina sunt actualizate conform datelor oficiale ale Ministerelor de Externe ale tarilor si IATA (TIMATIC). Informatiile sunt cu titlu informativ, cele mai exacte si recente conditii de calatorie le puteti gasi pe site-ul web al autoritatii tarii de destinatie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular