Aeroportul Alghero - Fertilia (AHO), Italia

Zboruri directe catre Alghero - Fertilia

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Aeroporto Internazionale di Alghero-Fertilia, SP5m, Alghero - L'Alguer, Sassari, Sardinia, Italia
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 40.6349678, 8.28995228
Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.aeroportodialghero.it/index_en.asp

Aeroportul Alghero - Riviera del Corallo (italiana: Aeroporto di Alghero - Riviera del Corallo; in catalana: L'Aeroport de l'Alguer-Fertília) este un aeroport international situat la 4,3 NM (8,0 km; 4,9 mi) nord-nord-vest al orasului Alghero, in nordul Sardinia, Italia. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Aeroportul Alghero – Fertilia, numit pentru satul din apropiere Fertilia sau Aeroportul Alghero. Este unul dintre cele trei aeroporturi principale care servesc Sardinia, celelalte fiind Olbia in nord-est, si in apropiere de Cagliari, in sud. Aeroportul este operat de SO.GE.A.AL (Societa di Gestione Aeroporto di Alghero).

AHO - LIEA
IT
IT
IATA
AHO
ICAO
LIEA
AHO

Alghero - Fertilia (AHO - LIEA), Italia (IT)

Program online zboruri Alghero AHO (Azi - 23.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular