Blog ZborDirect - Informatii utile

Aeroporturi din Romania si Moldova

Zborul direct este cel mai rapid mod de transport si iti recomandam sa optezi pentru aceasta optiune daca este disponibila pentru calatoria ta.

Pentru a-ti usura misiunea de a gasi zborul potrivit ZborDirect ti-a pregatit lista completa cu toate destinatiile disponibile cu zbor direct din regiunea noastra.

Rovaniemi - cea mai buna destinatie de iarna

Unde este cel mai bine sa mergi in vacanta iarna? Acolo unde sunt munti, zapada, atmosfera de sarbatori de iarna - si nu vei cheltui o avere.

Ce inseamna o destinatie low-cost? Este un calificativ pe care incep sa-l poarte unele locatii care pana acum erau la polul opus - si erau chiar considerate exclusive sau exotice - pe unele dintre care le vei revedea si in topul nostru de mai jos.

Kavala KVA, Macedonia, Grecia

Cea mai apropiata statiune din Grecia devine acum si mai aproape! Primul zbor direct Ryanair din Bucuresti spre Kavala aduce Marea Egee la distanta de 1 ora cu avionul!

Avand in vedere durata zborului, preturile la bilete de avion, cazare si servicii aceasta, probabil, este una dintre cele mai reusite destinatii de plaja pentru anul 2020 - daca iti rezervi locurile din timp.

Avion Thomas Cook

Thomas Cook a venit cu un model perfect de turism de enclave - oamenii erau adusi organizat in statiuni turistice unde puteau sa "vada lumea" fara a parasi zona de confort.

Dar prabusirea gigantului ne sugereaza ca turistii vor deja ceva mai mult. Falimentul Thomas Cook Group, al carui fondator este considerat creatorul industriei moderne a turismului, probabil, simbolizeaza inceputul apusului epocii modelului turistic pe care compania l-a infiintat inca in secolul XIX.

Alege un aeroport alternativ

Am avut o solicitare de la un vizitator care dorea sa ajunga cu avionul din Bucuresti in Bratislava, la care i-am propus un zbor cu escala de 2 ore jumate prin Bergamo, dar a refuzat pentru ca voia neaparat un zbor direct...

Asa, din pacate, nu am putut sa-l ajutam, pentru ca nu exista zboruri directe Bucuresti - Bratislava, si ca sa fim sinceri - nici nu vor exista vreodata. De ce?

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri