Informatii utile si noutati

Covid-19 - Informatii actualizate despre calatoriile in perioada pandemiei

Covid-19: FAQ zboruri si restrictii de calatorie

Coronavirus: cum sunt afectate zborurile

Situatia cu zborurile si restrictiile de calatorie se schimba dinamic in fiecare zi. Echipa Zbo... Citește mai departe...
RO Restart 2022 | Cand se reiau zborurile in Romania

Cand incep zborurile Romania

Pe aceasta pagina gasesti toate zborurile directe din Romania si datele exacte cand incep sa fie... Citește mai departe...
MD Restart 2022 | Cand se reiau zborurile in Moldova

Cand incep zborurile Moldova

Pe aceasta pagina gasesti toate zborurile directe din Republica Moldova si datele exacte cand inc... Citește mai departe...

Aici publicam cele mai actuale noutati si informatii despre companiile low-cost si cele de linie, zboruri directe si cu escala, articole despre cele mai populare destinatii din lume.

Fie ca esti un calator frecvent, ai de gand sa zbori prima data sau pur si simplu vrei sa citesti ceva interesant despre aviatie si calatorii - aici vei gasi cele mai utile informatii pregatite de o echipa in cunoastere de cauza.

Nicoleta Adam in Zanzibar
Miercuri, 19 Ianuarie 2022

După ultima vacanță în Dubai, în care a vrut să guste din luxul orașului, şi-a dorit o vacanță care ar însemna o altă extremă. Ai grijă ce-ţi doreşti, constatăm a câta oară. Iar Nicoleta Adam chiar a visat să ajungă acasă la Freddie Mercury, solistul trupei Queen, care s-a născut în Zanzibar, în oraşul Stone Town, adică Oraşul de Piatră, în 1946, cu numele de naştere Farouk Bulsara.

Primul zbor direct Cluj-Napoca - Atena
Marți, 18 Ianuarie 2022

Incepand cu vara anului 2022 Cluj-Napoca va fi conectata cu capitala Greciei. Noua ruta directa Cluj - Atena va fi operata de Animawings de 2 ori pe saptmana, deocamdata, doar vara.

Sri Lanka
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022

Pe fondatoarea școlii de limbi străine ”Friendly School” nu o poți uimi prea mult într-o destinație turistică. A avut experiența de a locui câțiva ani în Statele Unite ale Americii, țara care i-a demonstrat că poate fi a tuturor posibilităților, până ajungi să câștigi generos în timp record, dar obții, la pachet, un sindrom burnout și nervi ”întinși” pentru câțiva ani înainte.

Primul zbor direct Chisinau - Budapesta
Vineri, 14 Ianuarie 2022

In premiera absoluta este lansat zborul direct Chisinau - Budapesta, Ungaria. Noua ruta va fi operata de low-costerul ungar Wizz Air incepand cu luna martie 2022.

Lansari zboruri directe low-cost 2020
Duminică, 09 Ianuarie 2022

Conform prognozelor anul 2022 urmeaza sa marcheze incheierea etapei acute a pandemiei Covid-19. La fel de optimisti sunt si operatorii aerieni care planifica sa-si relanseze retelele dar si sa le extinda.

Vezi aici care sunt cele mai importante lansari de zboruri din regiunea noastra in al 3-lea an de pandemie.

OMS
Duminică, 09 Ianuarie 2022

Anul 2022 incepe cu noutati bune de la Organizatia Mondiala a Sanatatii. Seful agentiei de sanatate a ONU si-a exprimat optimismul, in timpul unui briefing de presa, ca 2022 va fi anul in care lumea va pune capat etapei acute a pandemiei de COVID-19.

Primul zbor direct Baia Mare - Paris
Joi, 06 Ianuarie 2022

HiSky isi continua expansiunea in Baia Mare cu primul zbor direct din Maramures spre capitala Frantei. Noua cursa directa va fi operata spre poarta low-cost a Parisului - Beauvais.

Nisa, Coasta de Azur
Vineri, 24 Decembrie 2021

Incepand cu vara anului 2022 Wizz Air va lega Transilvania de Coasta de Azur. In premiera absoluta este lansat zborul direct Cluj-Napoca - Nisa, Franta.

Wizz Air reia Craiova
Joi, 23 Decembrie 2021

Dupa o pauza mai mare de 2 ani Wizz va relua 3 zboruri directe din Craiova. Incepand cu 2022 Oltenia va fi conectata iarasi direct cu Barcelona, Bruxelles si Paris. Biletele sunt deja puse in vanzare iar preturile pornesc de la 29 euro/sens.

Zboruri directe noi FlyOne Chisinau
Vineri, 17 Decembrie 2021

FlyOne anunta cea mai masiva extindere de retea in Moldova din ultima perioada. 7 noi curse directe vor fi operate din aeroportul Chisinau incepand cu 2022. Operatorul va zbura si spre mai multe destinatii noi, printre care Amsterdam si Batumi.

Blue Air in Bucuresti Otopeni
Marți, 30 Noiembrie 2021

Dupa o pauza mai mare de 2 ani Blue Air anunta despre relansarea zborului direct Bucuresti - Bordeaux. Conform datelor din sistemele globale de rezervari rutele cu escala spre Bordeaux au fost destul de solicitate chiar si in plina pandemie - ceea ce nu a putut trece neobservat de operatorul romanesc.

Ryanair in Bucuresti
Marți, 30 Noiembrie 2021

Ryanair a anuntat despre lansarea primului zbor direct din Romania spre Perugia. Noua ruta spre capitala Umbriei va fi operata incepand cu luna martie 2022 conform orarului de mai jos.

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.