Blog | Informatii utile si noutati

Aici publicam cele mai actuale noutati si informatii despre companiile low-cost si cele de linie, zboruri directe si cu escala, articole despre cele mai populare destinatii din lume.

Fie ca esti un calator frecvent, ai de gand sa zbori prima data sau pur si simplu vrei sa citesti ceva interesant despre aviatie si calatorii - aici vei gasi cele mai utile informatii pregatite de o echipa in cunoastere de cauza.

Iar daca nu ai gasit ceea ce cauti - te rugam sa ne contactezi prin orice modalitate disponibila si iti vom raspunde cu placere.

Primul zbor direct Bucuresti  - Luxemburg

Compania aeriana Luxair a anuntat despre lansarea primului zborul direct din Romania spre Luxemburg.

Noua ruta este lansata in premiera absoluta pe 30 noiembrie 2020 si va fi operata initial de 2 ori pe saptamana cu preturi la bilete pornind de la 95 euro/directie.

Zboruri directe noi din CLuj, Chisinau - Liverpool

Pe 8 Septembrie, cea mai mare companie aeriana din Romania si Moldova a anuntat despre lansarea a inca 2 zboruri directe - spre Liverpool.

In ciuda pandemiei Covid-19 operatorul isi continua expansiunea dinamica in regiune, confirmandu-si inca o data pozitia de lider dupa numarul de destinatii si dupa capacitatea operationala in situatii de criza.

Wizz Air Moldova

In urma impactului pandemiei prelungite Covid-19 si a restrictiilor aplicate cetatenilor Republicii Moldova, cea mai mare companie aeriana dupa numarul de destinatii din Moldova, Wizz Air, a decis sa amane mai multe zboruri pana in primavara anului 2021.

Vezi aici care sunt toate zborurile Wizz amanate.

Toate aeroporturile din Germania

Germania este una dintre cele mai dezvoltate tari din Europa si una dintre cele mai populare destinatii. Infrastructura transporturilor, inclusiv cea aeroportuara este la fel una dezvoltata si moderna.

Zboruri directe noi din Bacau spre Munchen si Koln

In Octombrie 2020 Aeroportul din Bacau mai obtine doua zboruri directe spre aeroporturi majore din Germania - Koln (Cologne-Bonn) si Munchen.

Aceste lansari au loc pe fundalul reducerii operatiunilor companiei romanesti in Iasi, rutele spre aceleasi destinatii urmand sa fie scoase complet incepand cu sezonul de vara 2021.

Zboruri directe noi din Bacau

Dupa ce Wizz Air a anuntat lansarea a 12 zboruri din Bacau, iata ca si Blue Air decide sa revina cu mai multe zboruri, inclusiv 2 zboruri interne.

Noile zboruri Blue Air incep sa fie operate imediat dupa terminarea lucrarilor de modernizare a Aeroportului George Enescu.

Zbor direct Suceava - Doncaster Sheffield

Compania aeriana Wizz Air isi extinde prezenta pe aeroportul din Suceava cu 1 nou zbor direct - spre Doncaster/Sheffield. Acesta este al treilea zbor direct din Romania spre cel mai mare comitat istoric al regatului - Yorkshire.

Zborul cu avionul nu mai este atat de simplu cum era pana in martie 2020. Iar aceasta situatie va mai dura cel putin pana la sfarsitul anului.

Aici ti-am pregatit toate instrumentele, link-urile si informatiile indispensabile atunci cand iti planifici calatoria in contextul pandemiei Covid-19.

Ne numim zbordirect.com pentru ca specialitatea noastra sunt zborurile directe. Noi stim cine, unde si cand zboara direct in lume.

De asemenea stim cum sa gasim cel mai repede ruta directa pentru destinatia ta. Vezi aici care este cea mai rapida modalitate de a gasi un zbor direct.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.