Blog ZborDirect - Informatii utile

Budapesta, Ungaria

Wizz Air isi extinde operatiunile din Targu Mures. Incepand cu 27 octombrie 2019, zborurile directe catre si din Budapesta vor fi operate zilnic.

Targu Mures este primul oras din Romania din care a decolat Wizz Air, zborul Tirgu Mures - Londra Luton in 2006, fiind de fapt primul zbor al companiei low-cost din Romania.

Motoare de cautare pe internet

Daca esti in cautare de bilete de avion ieftine, stii deja unde le gasesti:). Dar in afara de zboruri mai avem nevoie si de alte lucruri. Cum le gasim pe internet?

Internetul este pus in miscare de miliardele de utilizatorii dornici de informatii si solutii - si totul incepe cu o cautare.

din Chisinau spre Iasi

Aeroportul din Iasi este situat in municipiul Iasi la aproximativ 8 km nord-est de centrul orasului.

Acesta este unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate de pe teritoriul Romaniei. Primele zboruri au avut loc in anul 1905, iar in 1926 aerodromul Iasi capata statut de aeroport comercial odata cu inaugurarea curselor directe Bucuresti - Galati - Iasi si Iasi - Chisinau.

Insula Rhodos Grecia

Avem mai multe solicitari interesante de zboruri directe low-cost din Romania spre insulele grecesti.

Din pacate, multe sunt operate doar charter, adica pot fi procurate doar la pachet cu alte servicii. In schimb avem conexiuni low-cost bune spre cele mai importante insule.

Orasul spa Baden-Baden

Baden-Baden este un oras-statiune balneara in statul federal Baden-Württemberg, situat pe versantii de vest ai Padurii Negre. Pana in 1931, orasul a purtat denumirea Baden, dar era adesea numit Baden din Baden (regiunea Baden), asa a aparut numele dublu actual al orasului - Baden-Baden.

Statiunea este renumita pentru izvoarele sale termale. Inca din antichitate romanii au remarcat proprietatile vindecatoare ale acestor surse si au construit aici mai multe bai, ale caror ruine se pastreaza pana in prezent.

Blog ZborDirect - Noutati si informatii importante

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri