Blog ZborDirect - Informatii utile

Memmingen/Munich-West FMM

In legatura cu desfasurarea lucrarilor de extindere a pistei in Memmingen/Munchen West, aeroportul va fi inchis in perioada 17 septembrie - 30 septembrie 2019.

Toate zborurie companiei aeriane Ryanair catre si din Memmingen au fost anulate pentru aceste doua saptamani.

Wizz Air a redirectionat toate zborurile spre alte aeroporturi din apropiere. Toate cursele din/spre Memmingen si Bucuresti H. Coanda, Cluj-Napoca, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu Mures, Chisinau vor fi redirectionate spre/din aeroportul Friedrichshafen-Bodensee.

Primul zbor cu avionul

Chiar si cei mai inveterati calatori au zburat o data - prima data. Orice lucru pe care il faci pentru prima data poate parea destul de complicat si te poate face sa simti o anumita neliniste si incertitudine, care sunt cauzate mai mult de informarea insuficienta decat de caracterul evenimentului apropiat.

Prima experienta de zbor este si ea una speciala si este normal sa ai mai multe intrebari. Stai fara griji - totul este mult mai simplu decat pare.

Odesa ODS Airport

Dupa o expansiune masiva in Kiev, Liov si Harkov cea mai mare companie aeriana din Europa - Ryanair - vine si in Odesa cu noi zboruri directe spre Polonia si Germania.

Incepand cu luna Iunie 2019 operatorul irlandez isi deschide prima baza operationala in Odesa - un mare oras si port ucrainean situat in nord-vestul Marii Negre si o importanta statiune turistica.

Aeroportul din Odesa este amplasat la doar 180 km de Chisinau si este alternativa comoda pentru Calatorii din Moldova care doresc sa calatoreasca ieftin cu avionul spre cele mai importante orase din Polonia si Germania in interes de serviciu sau pentru turism.

Pisa (Toscana), Italia

Partenerul ZborDirect - Ryanair - lanseaza inca un zbor direct low-cost din Romania spre Italia - Pisa (Toscana). Incepand cu Octombrie 2019 Calatorii mai au o alternativa de calatorii ieftine spre Peninsula Apenina.

Acest oras sarmant este cunoscut in primul rand pentru legendarul Turn Inclinat (Torre Pendende), a carui constructie a inceput in 1173 si a durat aproape 200 de ani, dar aceasta nu este unica atractie turistica. 

Pisa este si poarta low-cost de intrare in Toscana, una dintre cele mai frumoase regiuni a Italiei, de aici ajungi usor in orase istorice ca Florenta (Firenze), Siena, Lucca si altele.

Chisinau - Verona

Cu deosebita placere anuntam lansarea primului si mult asteptatului zbor direct low-cost din Chisinau catre Verona, Italia. Acesta este primul zbor direct al partenerului ZborDirect - Wizz Air - din Romania si Moldova spre acest oras italian.

In sfarsit, Calatorii din Moldova vor putea calatori spre una dintre cele mai solicitate destinatii pe aeronave moderne si noi - la preturi accesibile. Este o noutate buna si pentru Calatorii din nord-estul Romaniei care nu au inca conexiune directa cu Verona.

Blog ZborDirect - Noutati si informatii importante

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri