Blog | Informatii utile si noutati

Afla cand incep zborurile

Introduceti un caracter din numele itinerariului pentru a vedea si alege zborurile. Sunt disponibile toate zborurile directe din/catre Romania si Moldova.
  • Sunt afisate doar zboruri directe active in 2020
    Sunt afisate doar zborurile tur. Pentru zborurile retur data inceperii zborului este aceeasi

Aici publicam cele mai actuale noutati si informatii despre companiile low-cost si cele de linie, zboruri directe si cu escala, articole despre cele mai populare destinatii din lume.

Fie ca esti un calator frecvent, ai de gand sa zbori prima data sau pur si simplu vrei sa citesti ceva interesant despre aviatie si calatorii - aici vei gasi cele mai utile informatii pregatite de o echipa in cunoastere de cauza.

Iar daca nu ai gasit ceea ce cauti - te rugam sa ne contactezi prin orice modalitate disponibila si iti vom raspunde cu placere.

Companiile aeriene care zbora spre Moldova

Daca destinatia ta este Moldova noi ti-am pregatit lista cu toate companiile aeriene care zboara direct spre regiunea noastra.

Aici poti vedea toti transportatorii aerieni iar facand click pe fiecare companie poti vedea informatii detaliate, conditiile principale de calatorie, destinatiile operate si alte informatii utile.

Zbor charter Chisinau - Antalya

Incepand cu 10 iulie 2020 sunt lansate primele zboruri directe in regim charter din Chisinau spre Antalya, mult mai tarziu decat in anul precedent.

Cursa aeriana va fi operata in sezonul de vara pana pe 28 Octombrie.

Palma de Mallorca, Spania

Noutati bune pentru iubitorii de destinatii exclusive si preturi mici la bilete de avion!

Incepand cu August 2020 Wizz Air mai lanseaza un zbor direct - spre Palma de Mallorca - una dintre cele mai populare destinatii din Europa.

Itinerararii care pot deveni zboruri directe

In fiecare trimestru avem lansari de zboruri directe noi despre care scriem cu regularitate pe blog. 

Numarul de zboruri este in crestere dar este loc pentru mai mult. Afla aici care sunt rutele neservite si care sunt prognozele noastre pentru viitoarele zboruri directe.

Wizz Air pe Aeroportul Iasi

Pe fundalul perturbarilor traficului aerian cauzate de pandemie Wizz Air a inceput sa schimbe configuratia retelelor si sa redistribuie aeronavele in Europa.

In acest context, compania low-cost isi va restrange operatiunile in Iasi, dar nu si in regiunea Moldovei.

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri