Compania aeriana Wizz Air

Wizz Air

Wizz Air este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost europene. Isi are sediul central la Budapesta si deserveste multe orase din Europa, precum si unele destinatii din Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Compania are 2 filiale - Wizz Air Abu Dhabi, o societate mixta cu compania de stat Abu Dhabi Development Holding, ADDH - si Wizz Air UK care opereaza zboruri din si catre Luton. Primele 15 aeroporturi Wizz Air dupa numărul de destinatii in 2020 sunt: Budapesta, Londra-Luton, Bucuresti, Viena, Dortmund, Varsovia-Chopin, Milano-Malpensa, Gdańsk, Larnaca, Katowice, Kiev-Zhuliany, Skopje, Cluj-Napoca, Sofia, Cracovia. Incepand cu anul 2020 ofera si servicii de curse aeriene charter.

IATA:
W6
ICAO:
WZZ
Tara:
Hungary
Site / Contact:
http://wizzair.com
Wizz Air - W6

Oferte bilete avion - Wizz Air

AUH

București Abu Dhabi

Wizz Air
RO AE
26 Ian 31 Ian
5 zile
AUH

Cluj-Napoca Abu Dhabi

Wizz Air
RO AE
15 Feb 22 Feb
7 zile
VIE

București Viena

Wizz Air
RO AT
16 Ian 17 Ian
1 zi
Ofertele de bilete de mai sus au fost gasite acum 0 ore, 10 minute. Va rugam sa efectuati o cautare pentru a obtine pretul actualizat de vanzare al biletului.

Wizz Air opereaza zboruri din/catre 169 aeroporturi din 47 tari: Albania, Georgia, China, Kosovo, Elvetia, Muntenegru, Polonia, Kazahstan, Portugalia, Estonia si alte destinatii.

Zboruri directe / Programul zborurilor - Wizz Air

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022