Despre ZborDirect

ZborDirect

ZborDirect este o Agentie online de bilete de avion low cost. Marca comerciala si site-urile zbordirect.com, zbordirect.eu, zbordirect.md, zd.md apartin companiei OPTIMVEST GROUP, inregistrata in Republica Moldova cu activitati in domeniul rezervarilor bilete de avion si serviciilor anexe transporturilor aeriene.

Scopul nostru este sa oferim servicii profesioniste, simple si operative Pasagerilor care doresc sa zboare comod si sigur.

Instructii rezervare

ZborDirect este un motor online de bilete de avion low cost care permite Pasagerilor sa caute, sa cumpere bilete de avion si sa se inregistreze la zbor repede, comod si automatizat. Pentru a rezerva bilete veti avea nevoie doar de un computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la internet si o adresa de email valida. Ofertele de pret sunt valabile la momentul afisarii ofertei si la efectuarea platii.

ZborDirect FAQ

Cat costa un bilet spre Londra, sau orice alta destinatie?

Pentru a afla pretul unui bilet accesati zbordirect.com, introduceti itinerariul calatoriei, datele calendaristice exacte, numarul si tipul pasagerilor si efectuati o cautare. Preturile se pot schimba dinamic fiecare 10 minute in functie de locurile disponibile in aeronave. Preturile pentru orice zbor spre orice destinatie incep de la 19 euro si ajung pana la 400 de euro si mai mult. Nu este nici o diferenta in clasa de deservire, acestea sunt locuri in acelasi avion.

Biletele cu tarif extra redus se vand toate, de regula cu 2 luni inainte de zbor. Pentru perioadele de sezon "inalt" acestea se vand in mediu cu 6 luni inainte.

ZborDirect este la un click distanta, contacteaza-ne cu orice solicitare sau vorbeste cu un Agent. Noi suntem aici pentru a solutiona toate solicitarile pentru calatoriile tale. In caz de urgenta suntem la dispozitia Pasagerilor 24/24.

Solicitarile generale, de preturi si de oferte vor fi procesate in orele de lucru ale Agentiei cu prioritate de ordine prin toate modalitatile disponibile pe site.

Zboruri directe

Zboruri directe spre destinatii in Europa si Orientul Mijlociu operate de companii aeriene verificate.

Conexiuni low cost

Utilizam tehnologia proprie pentru formarea conexiunilor de zbor low cost - comode si ieftine.

Check-in automat

Nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat.