Informatii despre ZborDirect

Avantajele ZborDirect

Un bilet de avion nu este doar un loc in avion dar un set intreg de servicii care fac o calatorie confortabila si sigura. Nu conteaza doar compania care opereaza zborul, conteaza si unde cumperi biletele.

Pe zbordirect.com iti rezervi mai mult decat un bilet de avion - o calatorie confortabila, sigura si pentru orice buget. Cum facem asta?

ZborDirect

ZborDirect este un motor online de rezervari bilete de avion low cost. Marca comerciala si site-urile zbordirect.com, zbordirect.eu, zbordirect.md, apartin companiei Optimvest Group. Scopul nostru este sa oferim servicii profesioniste, simple si operative si sa economisim timpul si banii Pasagerilor care doresc sa zboare comod, sigur si ieftin.

ZborDirect FAQ
zbordirect.com

Aici puteti gasi cele mai frecvente intrebari si raspunsuri despre rezervarea biletelor de avion, zboruri, check-in si alte informatii importante despre calatoria cu avionul. Daca nu gasiti raspunsul la intrebarea Dvs., va rugam sa ne contactati.

Instructii rezervare

ZborDirect este un motor online de bilete de avion low cost care permite Pasagerilor sa caute, sa cumpere bilete de avion si sa se inregistreze la zbor repede, comod si automatizat.

Pentru a rezerva bilete veti avea nevoie doar de un computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la internet si o adresa de email valida. Ofertele de pret sunt valabile la momentul afisarii ofertei si la efectuarea platii.

Contacte ZborDirect

ZborDirect este la un click distanta, contacteaza-ne cu orice solicitare sau vorbeste cu un Agent. Noi suntem aici pentru a solutiona toate solicitarile pentru calatoriile tale. In caz de urgenta suntem la dispozitia Pasagerilor 24/24.

Solicitarile generale, de preturi si de oferte vor fi procesate in orele de lucru ale Agentiei cu prioritate de ordine prin toate modalitatile disponibile pe site.

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri