Despre Agentie

ZborDirect

ZborDirect este o Agentie online de bilete de avion low cost. Marca comerciala si site-urile zbordirect.com, zbordirect.eu, zbordirect.md, apartin companiei OPTIMVEST GROUP, inregistrata in Republica Moldova cu activitati in domeniul rezervarilor bilete de avion si serviciilor anexe transporturilor aeriene.

Scopul nostru este sa oferim servicii profesioniste, simple si operative Pasagerilor care doresc sa zboare comod si sigur.

Noi colaboram direct cu Operatorii aerieni, pe care ii selectam pe baza criteriilor de siguranta, preturi echitabile, regularitate in operatiuni si alte criterii care garanteaza o calatorie confortabila si fara stres.

Preturi si modalitati de plata

Locurile in aeronava se vand conform tarifelor stabilite de fiecare operator aerian separat. Pretul fiecarui bilet se formeaza in urma combinarii tarifelor si conform relatiilor contractuale ale Agentiei cu Operatorul.

Agentia utilizeaza un sistem computerizat conectat la sistemele operatorilor si afiseaza cele mai bune oferte de preturi pentru utilizatorii ZborDirect. Pretul devine garantat la achitare sau dupa rezervare in dependenta de modalitatea de plata. Detalii aici: Modalitati de plata

Termeni si conditii vanzare bilete de avion

Activitate

Activitatea noastra se bazeaza pe colaborarea directa cu Transportatori aerieni selectati. Noi monitorizam permanent piata transportului aerian de pasageri si aplicam solutii IT specializate pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune oferte si un proces simplu de rezervare pentru Pasager.

Contacte ZborDirect

 
 

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri directe si conexiuni low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si ieftin.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul.

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri