Motorul online ZborDirect

Covid-19 - Informatii actualizate despre calatoriile in perioada pandemiei

De unde poti sa zbori spre Moldova fara carantina
Vrei sa vii acasa in Moldova si vrei sa afli daca trebuie sa treci in carantina la sosire? Aici t... Citește mai departe...
RO Restart 2021 | Cand se reiau zborurile in Romania
Aici vezi care sunt zborurile din/spre Romania care inca nu sunt active si cand sunt relansate. A... Citește mai departe...
Covid-19: FAQ zboruri si restrictii de calatorie
Situatia cu zborurile si restrictiile de calatorie se schimba dinamic in fiecare zi. Echipa Zbo... Citește mai departe...
MD Restart 2021 | Cand se reiau zborurile Moldova
Pe aceasta pagina sunt sunt toate zborurile din/spre Chisinau care inca nu sunt active si datele... Citește mai departe...
Toate destinatiile fara carantina in 2021
Multe tari, chiar daca nu restrictioneaza accesul impun carantina pentru cei care sosesc de la 10... Citește mai departe...
De unde poti sa zbori spre Romania fara carantina
Vrei sa vii acasa si nu stii daca trebuie sa te autoizolezi la sosire? Aici ti-am pregatit lista... Citește mai departe...
ZborDirect

ZborDirect este un motor de cautare bilete de avion low cost. Marca comerciala si site-urile zbordirect.com, zbordirect.eu, zbordirect.md, apartin companiei Optimvest Group.

Scopul nostru este sa economisim timpul si banii Pasagerilor care doresc sa zboare comod, sigur si ieftin si sa fie siguri ca nu omit nici o oferta.

Gasim si afisam toate ofertele

Noi nu vindem bilete - dar cautam non-stop cele mai bune oferte ale tuturor agentiilor si companiiloer aeriene partenere pentru ca tu sa poti alege cea mai buna oferta.

Daca ai accesat zbordirect.com - nu mai ai nevoie de alte instrumente pentru a-ti gasi biletul de avion spre orice destinatie. Fa o cautare - si noi vom scana miile de oferte si iti vom afisa doar cele mai bune - la un click distanta.

In afara de cele mai bune oferte de bilete de avion pe zbordirect.com gasesti cea mai actuala informatie despre zboruri, companii aeriene, aeroporturi, destinatii. Monitorizam non-stop cele mai actuale alerte de calatorie - ca sa nu ai surprize cand ajungi la destinatie.

Cu ce suntem diferiti de alte motoare de cautare meta?

  • Asistenta
    Chiar daca vanzarea biletelor de avion nu are loc pe site - noi iti oferim asistenta in cazul in care nu poti lua legatura cu agentia sau compania aeriana unde ai cumparata biletul.
  • Informatii actualizate
    Daca ai nevoie de informatii de calatorie despre o tara, aeroport, companie aeriana - pe zbordirect.com gasesti cea mai actuala si veridica informatie.
  • Agentii/companii aeriene verificate
    Companiile aeriene si agentiile online s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Noi monitorizam activitatea acestora si excludem operatorii care nu corespund criteriilor minime.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular