Despre ZborDirect

Despre ZborDirect

Despre ZborDirect

ZborDirect este un motor de cautare bilete de avion. Marca comerciala si site-ul zbordirect.com apartin companiei Optimvest Group - specializata in tehnologii informationale in domeniul aviatiei si turismului.

Scopul nostru este sa economisim timpul si banii calatorilor care doresc sa zboare comod, sigur si ieftin si sa fie siguri ca nu omit nici o oferta.

Noi suntem ZborDirect

Dupa cum o spune si denumirea - specialitatea noastra sunt zborurile directe. Noi stim cine, unde si cand zboara direct.

Spre deosebire de alte motoare nu ne bazam orbeste pe datele furnizate de sistemele globale de distributie si de companiile aeriene. Avem instrumente si software propriu care ne permit sa fim cu un pas inainte in ceea ce tine de bazele de date si informatiile actualizate despre toate cursele aeriene directe din lume.

Gasim si afisam toate ofertele

Noi nu vindem bilete - dar cautam non-stop cele mai bune oferte ale tuturor agentiilor si companiilor aeriene partenere pentru ca tu sa poti alege cea mai buna oferta.

Daca ai accesat zbordirect.com - nu mai ai nevoie de alte instrumente pentru a-ti gasi biletul de avion spre orice destinatie. Fa o cautare - si noi vom scana miile de oferte si iti vom afisa doar cele mai bune - la un click distanta.

In afara de cele mai bune oferte de bilete de avion pe zbordirect.com gasesti informatii actualizate despre zboruri, companii aeriene, aeroporturi, destinatii. Monitorizam non-stop cele mai actuale alerte de calatorie - ca sa nu ai surprize cand ajungi la destinatie.

Cu ce suntem diferiti de alte motoare de cautare meta?

 • Informatii actualizate
  Daca ai nevoie de informatii de calatorie despre o tara, aeroport, companie aeriana - pe zbordirect.com gasesti cea mai actualizata si veridica informatie.
 • Agentii/companii aeriene verificate
  Companiile aeriene si agentiile online s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Noi monitorizam activitatea acestora si excludem operatorii care nu corespund criteriilor minime.
 • Un website usor de folosit si de navigat, de pe orice dispozitiv
  Timpul este prea pretios ca sa-l cheltui pe cautari de bilete de avion. Folosind zbordirect.com vei cheltui minim timp si nervi pentru a-ti gasi biletul.
 • Nu trebuie sa te inregistrezi - accesezi si imediat ai toate optiunile fara restrictii
  Nu iti colectam datele tale personale iar serviciul nostru este gratuit si privat .

De la zero la mii de utilizatori pe zi am parcurs un drum lung si greu ca sa fim unii dintre cei mai buni in acest domeniu extrem de competitiv. Si nu avem de gand sa ne oprim. 

Lucram in continuare cu entuziasm si daruire pentru a face experienta utilizatorilor cat mai placuta. Iar daca ai sugestii despre cum putem sa imbunatatim acest site - te rugam sa ne contactezi cu orice opinie sau observatie.

Acest site este dedicat lui Gheorghe Antonovici, care mi-a insuflat de mic copil pasiunea pentru calatorii, aventuri si creatie.

Politica de confidentialitate si … Politica de confidentialitate si …
Politica de confidentialitate si cookies

Politica COOKIE actualizată va intra automat în vigoare pentru toți utilizatorii existenți de servicii pe 25 mai 2018 și,…

Condiții de utilizare Condiții de utilizare
Condiții de utilizare

Înainte de a utiliza serviciul nostru, vă rugăm să citiți condițiile de mai jos. Faptul de a folosi site-ul în orice …

Contacte ZborDirect
Contacte ZborDirect

ZborDirect este la un click distanta, contacteaza-ne si iti vom raspunde cat de curand posibil la orice solicitare, sugestie sau …

Regimul de vize si conditii de calatorie
Regimul de vize si conditii de calatorie

Inainte de orice deplasare in strainatate calatorul trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport strain, buletin r…

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate