Motorul online ZborDirect

ZborDirect

ZborDirect este un motor online de rezervari bilete de avion low cost. Marca comerciala si site-urile zbordirect.com, zbordirect.eu, zbordirect.md, apartin companiei OPTIMVEST GROUP. Scopul nostru este sa oferim servicii profesioniste, simple si operative si sa economisim timpul si banii Pasagerilor care doresc sa zboare comod, sigur si ieftin.

Cautarea si rezervarea de bilete pe zbordirect.com iti va lua nu mai mult de 3 minute iar procedura de inregistrare la zbor este automata si gratuita. Simpla si comoda - asa credem ca trebuie sa fie o rezervare de bilete de avion.

Prin tehnologia proprie specializata oferim utilizatorilor cele mai bune oferte de bilete de avion si o procedura de inregistrare la zbor simpla, operativa si comoda.


ZborDirect colaboreaza direct doar cu operatori aerieni verificati - care corespund criteriilor standarde de siguranta, regularitate in operatiuni, confort si astfel garantam o calatorie sigura, placuta si confortabila Pasagerilor nostri.

Mai multe despre avantajele motorului online ZborDirect puteti afla aici: Care sunt avantajele ZborDirect?

Preturi si modalitati de plata

Locurile in aeronava se vand conform tarifelor stabilite de fiecare operator aerian separat. Pretul fiecarui bilet se formeaza in urma combinarii tarifelor si conform relatiilor contractuale ale Agentiei cu Operatorul.

Agentia utilizeaza un sistem computerizat conectat la sistemele operatorilor si afiseaza cele mai bune oferte de preturi pentru utilizatorii ZborDirect. Pretul devine garantat la efectuarea platii sau dupa rezervare in dependenta de modalitatea de plata. Detalii aici: Modalitati de plata

Termeni si conditii vanzare bilete de avion

Activitate

Activitatea noastra se bazeaza pe colaborarea directa cu Transportatori aerieni selectati. Noi monitorizam permanent piata transportului aerian de pasageri si aplicam solutii IT specializate pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune oferte si un proces simplu de rezervare pentru Pasager.

Contacte ZborDirect

A fost utila informatia de pe aceasta pagina?

Apreciaza-ne cu un like
Distribuie si prietenilor

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri