Motorul online ZborDirect

Covid-19 - Informatii actualizate despre calatoriile in perioada pandemiei

Covid-19: FAQ zboruri si restrictii de calatorie
Situatia cu zborurile si restrictiile de calatorie se schimba dinamic in fiecare zi. Echipa Zbo... Citește mai departe...
RO Restart 2021 | Cand se reiau zborurile in Romania
Pe aceasta pagina gasesti toate zborurile directe din Romania si datele exacte cand incep sa fie... Citește mai departe...
MD Restart 2021 | Cand se reiau zborurile in Moldova
Pe aceasta pagina gasesti toate zborurile directe din Republica Moldova si datele exacte cand inc... Citește mai departe...
ZborDirect

ZborDirect este un motor de cautare bilete de avion low cost. Marca comerciala si site-ul zbordirect.com apartin companiei Optimvest Group.

Scopul nostru este sa economisim timpul si banii Pasagerilor care doresc sa zboare comod, sigur si ieftin si sa fie siguri ca nu omit nici o oferta.

Gasim si afisam toate ofertele

Noi nu vindem bilete - dar cautam non-stop cele mai bune oferte ale tuturor agentiilor si companiiloer aeriene partenere pentru ca tu sa poti alege cea mai buna oferta.

Daca ai accesat zbordirect.com - nu mai ai nevoie de alte instrumente pentru a-ti gasi biletul de avion spre orice destinatie. Fa o cautare - si noi vom scana miile de oferte si iti vom afisa doar cele mai bune - la un click distanta.

In afara de cele mai bune oferte de bilete de avion pe zbordirect.com gasesti cea mai actuala informatie despre zboruri, companii aeriene, aeroporturi, destinatii. Monitorizam non-stop cele mai actuale alerte de calatorie - ca sa nu ai surprize cand ajungi la destinatie.

Cu ce suntem diferiti de alte motoare de cautare meta?

  • Asistenta
    Chiar daca vanzarea biletelor de avion nu are loc pe site - noi iti oferim asistenta in cazul in care nu poti lua legatura cu agentia sau compania aeriana unde ai cumparata biletul.
  • Informatii actualizate
    Daca ai nevoie de informatii de calatorie despre o tara, aeroport, companie aeriana - pe zbordirect.com gasesti cea mai actuala si veridica informatie.
  • Agentii/companii aeriene verificate
    Companiile aeriene si agentiile online s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Noi monitorizam activitatea acestora si excludem operatorii care nu corespund criteriilor minime.
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.