Aeroportul International Chennai

Ora locala: Temperatura: 30℃ Viteza vant: 5 m/s

Adresa aeroportului

  • International Terminal, Airport Flyover, Ward 159, Zone 12 Alandur, சென்னை - Chennai, Alandur, Tamil Nadu, 600027, India
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 12.9823, 80.1638

Aeroportul international Chennai este un aeroport international care deserveste orasul Chennai, Tamil Nadu, India si zona metropolitana. Este situat in Meenambakkam si Tirusulam, la 21 km de centrul orasului. Aeroportul international Chennai este al treilea cel mai aglomerat din traficul international si capacitatea de incarcare din tara din spatele New Delhi si Mumbai. Este cel de-al patrulea aeroport cel mai aglomerat din traficul global de pasageri din tara, in spatele New Delhi, Mumbai si Bangalore.
MAA - VOMM
IN
IN
IATA
MAA
ICAO
VOMM
MAA
Chennai (MAA - VOMM), India (IN)
Program online zboruri Chennai

Sunt afisate cele mai recente zboruri. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Chennai

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular