Aeroportul Frankfurt (FRA), Germania

Zboruri directe catre Frankfurt

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • J17, Kelsterbacher Straße, Cargo City Süd, Flughafen, Süd, Frankfurt pe Main, Mörfelden-Walldorf, Kreis Groß-Gerau, Hessen, 60549, Germania
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 50.033333, 8.570556

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.frankfurt-airport.com

Aeroportul Frankfurt am Main (germana: Flughafen Frankfurt am Main, cunoscut si sub numele de Rhein-Main-Flughafen) este un aeroport international important situat in Frankfurt, al cincilea oras ca marime al Germaniei si unul dintre centrele financiare din lume. Aeroportul acopera o suprafata de 2.300 de hectare (5.683 acri) de teren si are doua terminale de pasageri cu o capacitate de aproximativ 65 de milioane de pasageri pe an, patru piste si facilitati extinse de logistica si intretinere.

FRA - EDDF
DE
DE
IATA
FRA
ICAO
EDDF
FRA

Frankfurt (FRA - EDDF), Germania (DE)

Program online zboruri Frankfurt FRA (Azi - 21.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular