Mendoza MDZ | Argentina

Mendoza MDZ

Ora locala:
MDZ
Fus orar: America/Argentina/Mendoza
Coordonate: -32.8279, -68.7989
Tara: Argentina
IATA: MDZ
ICAO: SAME
Mendoza MDZ
Mendoza MDZ

Aeroportul international guvernator Francisco Gabrielli (in spaniola: Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli), mai cunoscut sub numele de aeroportul international El Plumerillo, este situat la 8 kilometri nord-est de centrul orasului Mendoza, capitala provinciei Mendoza din Argentina. Aeroportul se intinde pe o suprafata de 490 de hectare (1.200 de acri) si este operat de Aeropuertos Argentina 2000. Cladirea terminalului are 12.800 de metri patrati si are doua niveluri. Exista 161 locuri de parcare la aeroport, un salon de sosire / plecare rar folosit si 4 porti. A 4-a Brigada Aeriana (Baza Aeriana Militara El Plumerillo) este situata pe sectiunea sudica a aeroportului. Exista un teren montan indepartat la vest.

Localitati langa Mendoza

Aeroportul este situat in apropiere de Las Heras, Mendoza, Jesús Nazareno, Godoy Cruz, San Martín, Uspallata, Tunuyán, La Paz, San Juan, Los Andes, Lo Barnechea, San José de Maipo, La Reina, Chicureo Abajo, Las Condes, San Felipe, Colina, Batuco, San Rafael, Hijuelas din Chile, Argentina.

Bilete avion (dus) Mendoza ➔

Mendoza Aeroparque Jorge Newbery
JetSmart
MDZ AEP
18 Octombrie 2024
direct
AEP
Mendoza Santiago Arturo Merino Benítez
JetSmart
MDZ SCL
09 August 2024
direct
SCL
Mendoza Lima
LATAM Airlines Group
MDZ LIM
10 August 2024
direct
LIM

Zboruri directe din/spre Mendoza MDZ

Acestea sunt toate zborurile directe active catre Mendoza conform ultimei actualizari la 24 Mai 2024 20:34:51. Accesati pagina zborului pentru programul actualizat si oferte de bilete de avion ieftine.

MDZ
Hoteluri | Mendoza MDZ
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate