Craiova

Zboruri ieftine ➔ Craiova

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Craiova ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Craiova și Romania incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

CRA este codul scurt al orasului. Pe aceasta pagina poti verifica cele mai bune oferte de bilete de avion catre Craiova. Fa clic pe o oferta pentru a face o cautare si vedea pretul de vanzare actualizat.

Craiova este municipiul de reședință al județului Dolj, Oltenia, România, format din localitățile componente Craiova (reședința), Făcăi, Mofleni, Popoveni și Șimnicu de Jos, și din satele Cernele, Cernelele de Sus, Izvorul Rece și Rovine. Craiova este cel mai important centru cultural, istoric și economic al Olteniei. Conform recensământului din anul 2011 orașul avea o populație de 269.506 de locuitori.Orașul Craiova este situat pe râul Jiu, în centrul regiunii istorice Oltenia, într-o zonă de …
Craiova este municipiul de reședință al județului Dolj, Oltenia, România, format din localitățile componente Craiova (reședința), Făcăi, Mofleni, Popoveni și Șimnicu de Jos, și din satele Cernele, Cernelele de Sus, Izvorul Rece și Rovine. Craiova este cel mai important centru cultural, istoric și economic al Olteniei. Conform recensământului din anul 2011 orașul avea o populație de 269.506 de locuitori.Orașul Craiova este situat pe râul Jiu, în centrul regiunii istorice Oltenia, într-o zonă de relief relativ joasă de câmpie (Câmpia Olteniei, parte din întinsa Câmpie Română). Altitudinea medie este de 101 m. Clima din Craiova este temperat-continentală de câmpie, cu puternice influențe venite dinspre Marea Mediterană datorită situării orașului în sudul României. Verile sunt lungi, călduroase și uscate, iar iernile blânde și scurte. Temperatura medie anuală este de 11-12° C.

Pe teritoriul orașului se află lacurile Balta Craioviței și Izvorului.

Aeroporturi langa Craiova

Cele mai apropiate aeroporturi de Craiova sunt Craiova CRA (RO) (0 km), Sibiu SBZ (RO) (164 km), Bucharest OTP (RO) (177 km), Bucharest BBU (RO) (177 km), Sofia SOF (BG) (185 km).

Bilete avion (dus) Romania ➔ Craiova

Bucureşti Otopeni Craiova
09 Aprilie 2024
OTP
OTP
escale
CRA
CRA
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Cluj-Napoca Craiova
05 Martie 2024
CLJ
CLJ
escale
CRA
CRA
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Iaşi Craiova
03 Aprilie 2024
IAS
IAS
escale
CRA
CRA
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Mai multe oferte de bilete

Bilete avion (dus) Craiova ➔

Craiova Bruxelles S. Charleroi
18 Aprilie 2024
CRA
CRA
direct
CRL
CRL
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
Craiova Bolonia Internaţional
19 Martie 2024
CRA
CRA
direct
BLQ
BLQ
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
Craiova Birmingham
23 Aprilie 2024
CRA
CRA
direct
BHX
BHX
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Craiova

Meteo: Craiova CRA

Soare
Pielesti
Soare
14
Se simte ca
13°
Vant
22,0 km/h
Umiditate
67%
Vizibilitate
10,0 km
Luni
26 Februarie
Soare
12°
Soare
Vant: 20,2 km/h
Marți
27 Februarie
Soare
11°
Soare
Vant: 24,1 km/h
Miercuri
28 Februarie
Parțial noros
11°
Parțial noros
Vant: 18,0 km/h
CRA
Hoteluri | Craiova
Orase IATA langa Craiova
Companii aeriene care zboara catre Craiova
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate