Geneva


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Geneva ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Geneva incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

GVA este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/GVA. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Geneva in Elvetia.

Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același nume. Cu privire la populație (184.758 locuitori la recensământul din 2001), este al doilea oraș al țării (după Zürich) și primul din zona franceză. Geneva este situată pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman (lacul Geneva). În Geneva râurile Ron și Arve se varsă în lacul Leman. Direct la marginea lacului s-au strâns multe bănci, mari hoteluri (…
Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același nume. Cu privire la populație (184.758 locuitori la recensământul din 2001), este al doilea oraș al țării (după Zürich) și primul din zona franceză. Geneva este situată pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman (lacul Geneva). În Geneva râurile Ron și Arve se varsă în lacul Leman. Direct la marginea lacului s-au strâns multe bănci, mari hoteluri (palate), magazine de ceasuri și bijuterii.

Conform unui studiu publicat de compania de consultanță americană Mercer Human Resource Consulting, Geneva ocupă primul loc (la egalitate cu Zürich) în lista orașelor cu cea mai bună calitate a vieții.

Aeroporturi langa Geneva

Cele mai apropiate aeroporturi de Geneva sunt Geneva GVA (CH) (7 km), Chambery CMF (FR) (82 km), Lyon LYS (FR) (154 km), Dole DLE (FR) (156 km), Lyon GNB (FR) (165 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Geneva

Barcelona Geneva
COUNTRY_ES Spania COUNTRY_CH Elvetia
04-09-2022 direct
GVA
Ibiza Geneva
COUNTRY_ES Spania COUNTRY_CH Elvetia
08-07-2022 direct
GVA
Porto Geneva
COUNTRY_PT Portugalia COUNTRY_CH Elvetia
15-07-2022 direct
GVA
Lisabona Geneva
COUNTRY_PT Portugalia COUNTRY_CH Elvetia
14-09-2022 direct
GVA
Nisa Geneva
COUNTRY_FR Franta COUNTRY_CH Elvetia
07-07-2022 direct
GVA
Tel Aviv Geneva
COUNTRY_IL Israel COUNTRY_CH Elvetia
17-10-2022 direct
GVA
Bordeaux Geneva
COUNTRY_FR Franta COUNTRY_CH Elvetia
14-07-2022 direct
GVA

Zboruri directe catre Geneva

Meteo: Geneva GVA

Ploi uşoare şi de scurtă durată
Les Eaux-Vives
Ploi uşoare şi de scurtă durată
16
Se simte ca
16°
Vant
3,6 km/h
Umiditate
94%
Vizibilitate
10,0 km
Joi
30 Iunie
Ploi moderate
18°
Ploi moderate
Vant: 14,0 km/h
Vineri
1 Iulie
Ploi pe porţiuni în apropiere
16°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 9,7 km/h
Sâmbătă
2 Iulie
Soare
18°
Soare
Vant: 5,8 km/h
Hoteluri in Geneva
Hoteluri in Geneva