Geneva

Geneva

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Geneva ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Geneva incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

GVA este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/GVA. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Geneva in Elvetia.

Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același nume. Cu privire la populație (184.758 locuitori la recensământul din 2001), este al doilea oraș al țării (după Zürich) și primul din zona franceză. Geneva este situată pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman (lacul Geneva). În Geneva râurile Ron și Arve se varsă în lacul Leman. Direct la marginea lacului s-au strâns multe bănci, mari hoteluri (…
Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același nume. Cu privire la populație (184.758 locuitori la recensământul din 2001), este al doilea oraș al țării (după Zürich) și primul din zona franceză. Geneva este situată pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman (lacul Geneva). În Geneva râurile Ron și Arve se varsă în lacul Leman. Direct la marginea lacului s-au strâns multe bănci, mari hoteluri (palate), magazine de ceasuri și bijuterii.

Conform unui studiu publicat de compania de consultanță americană Mercer Human Resource Consulting, Geneva ocupă primul loc (la egalitate cu Zürich) în lista orașelor cu cea mai bună calitate a vieții.

Aeroporturi langa Geneva

Cele mai apropiate aeroporturi de Geneva sunt Geneva GVA (CH) (7 km) , Chambery CMF (FR) (82 km) , Lyon LYS (FR) (154 km) , Dole DLE (FR) (156 km) , Lyon GNB (FR) (165 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Geneva

Bucureşti Otopeni Genf
07 Martie 2023
OTP - GVA
direct
Wizz Air
Wizz Air
Bucureşti Otopeni Genf
14 Martie 2023
OTP - GVA
escale
Ryanair
Ryanair
Cluj-Napoca Genf
21 Martie 2023
CLJ - GVA
escale
Wizz Air
Wizz Air
Timişoara Genf
31 Ianuarie 2023
TSR - GVA
escale
Wizz Air
Wizz Air
Mai multe oferte de bilete

Bilete de avion (dus) Geneva ➔

Genf Bucureşti Otopeni
27 Aprilie 2023
GVA - OTP
direct
Wizz Air
Wizz Air
Genf Barcelona
04 Mai 2023
GVA - BCN
direct
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Genf Belfast Internaţional
05 Februarie 2023
GVA - BFS
direct
easyJet
easyJet
Genf Sofia
25 Martie 2023
GVA - SOF
direct
Wizz Air
Wizz Air
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Geneva

Meteo: Geneva GVA

Parțial noros
Carouge
Parțial noros
1
Se simte ca
-4°
Vant
33,1 km/h
Umiditate
69%
Vizibilitate
10,0 km
Sâmbătă
28 Ianuarie
Ninsori moderate pe alocuri
-2°
Ninsori moderate pe alocuri
Vant: 24,1 km/h
Duminică
29 Ianuarie
Ninsori moderate
-3°
Ninsori moderate
Vant: 17,3 km/h
Luni
30 Ianuarie
Ninsori moderate
-2°
Ninsori moderate
Vant: 7,6 km/h
GVA
Hoteluri | Geneva
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023