Cordoba → Comodoro Rivadavia | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Cordoba (COR) catre Comodoro Rivadavia (CRD), Argentina este pe 02 Mar 2022 si pretul este de €111*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 02.12.2021 12:15:11.

Zborul direct Cordoba - Comodoro Rivadavia este operat de Aerolineas Argentinas pe aeronave de tip Boeing 737-700, Boeing 737-800, Embraer 190.

Durata de zbor medie: 2h 40m.

Zile active: Luni incepand cu 6 Decembrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Cordoba catre Comodoro Rivadavia

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella catre aeroportul General E. Mosconi este de 1,633 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Cordoba COR
COR
Aeroportul International Ingeniero Aeronáutico Ambrosio LV Taravella (in spaniola: Aeropuerto Internacional de Cordoba "Ingeniero Aeronáutico Ambrosio LV Taravella"), mai cunoscut sub numele de Paja...
Vezi aeroport
Comodoro Rivadavia CRD
CRD
Aeroportul International General Enrique Mosconi este un aeroport international din provincia Chubut, Argentina care deserveste Comodoro Rivadavia.
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Cordoba catre Comodoro Rivadavia

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Cordoba - Comodoro Rivadavia - Cordoba

Cordoba Comodoro Rivadavia
Argentina
Escala
28 Dec 07 Ian
FO Flybondi
de la €476
Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Comodoro Rivadavia catre Cordoba? Toate ofertele low-cost sunt aici: Comodoro Rivadavia - Cordoba

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Cordoba (COR) - Comodoro Rivadavia (CRD) - Cordoba (COR).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Cordoba catre Comodoro Rivadavia?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Cordoba - Comodoro Rivadavia. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Comodoro Rivadavia.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Cordoba catre Comodoro Rivadavia?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Cordoba - Comodoro Rivadavia?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Comodoro Rivadavia?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Argentina

Cele mai ieftine zboruri dus din Argentina catre Argentina

Buenos Aires Rosario
Argentina
Direct
26 Dec 2021
de la €21
Rosario Buenos Aires
Argentina
Direct
08 Dec 2021
de la €25
Puerto Iguazú Buenos Aires
Argentina
Direct
08 Dec 2021
de la €42
Trelew Buenos Aires
Argentina
Direct
28 Dec 2021
de la €44
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.