Erevan → Cluj-Napoca | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Erevan (EVN) catre Cluj-Napoca (CLJ), Romania este pe 18 Apr 2022 si pretul este de €229*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 18.01.2022 02:43:23.

Distanta aeriana din aeroportul Yerevan - Zvartnots catre aeroportul Cluj-Napoca - Avram Iancu este de 1,820 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Yerevan EVN
EVN
Aeroportul Internațional Zvartnots (armeana: Զվարթնոց միջազգային օդանավակայան) este situat in apropiere de Zvartnots, la 15 km (9,3 mi) la vest de Erevan, capitala Armen...
Vezi aeroport
Cluj-Napoca CLJ
CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este situat la 9 km (5,6 mi) la est de centrul orasului,...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Erevan catre Cluj-Napoca

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Erevan - Cluj-Napoca - Erevan

Erevan Cluj-Napoca
Romania
Escala
28 Feb 09 Mar
PS Ukraine In
de la €202
Erevan Cluj-Napoca
Romania
Escala
27 Ian 30 Ian
PQ SkyUp
de la €237
Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Cluj-Napoca catre Erevan? Toate ofertele low-cost sunt aici: Cluj-Napoca - Erevan

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Erevan (EVN) - Cluj-Napoca (CLJ) - Erevan (EVN).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Erevan catre Cluj-Napoca?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Erevan - Cluj-Napoca. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Cluj-Napoca.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Erevan catre Cluj-Napoca?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Cluj-Napoca?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Romania

Cele mai ieftine zboruri dus din Armenia catre România

Erevan Bucuresti
Romania
Escala
18 Ian 2022
de la €65
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.