Baku → Astrahan | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

Cel mai ieftin bilet de avion din Baku (BAK) catre Astrahan (ASF), Rusia este pe 27 Ian 2022 si pretul este de €73*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 10:44:58.

Distanta aeriana din aeroportul Baku - Heydar Aliyev catre aeroportul Astrahan este de 668 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Baku GYD
GYD
Aeroportul International Baku Heydar Aliyev (Azerbaidjan: Heydər Əliyev Beynəlxalq hava limanı) este unul dintre cele sase aeroporturi internationale care servesc Azerbaidjan. Pe vremuri, a fost ...
Vezi aeroport
Astrakhan ASF
ASF
Aeroportul Narimanovo (in rusa: Аэропорт Нариманово) este un aeroport international din Astrakhan, un oras din sudul Rusiei, langa Marea Caspica. Este operat de SA „Aeroport Astra...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Baku - Astrahan - Baku

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Azerbaidjan catre Rusia

Ai nevoie de bilete ieftine din Astrahan catre Baku? Toate ofertele low-cost sunt aici: Astrahan - Baku

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Baku (BAK) - Astrahan (ASF) - Baku (BAK).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Baku catre Astrahan?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Baku - Astrahan. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Astrahan.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Baku catre Astrahan?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Astrahan?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Rusia

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.