Rio de Janeiro → Constanta | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Rio de Janeiro (RIO) catre Constanta (CND), Romania este pe 22 Apr 2022 si pretul este de €776*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.01.2022 04:45:29.

Distanta aeriana din aeroportul Rio de Janeiro - Galeao catre aeroportul Constanta - Mihail Kogalniceanu este de 10,419 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Rio de Janeiro GIG
GIG
Aeroportul International Rio de Janeiro – Antonio Carlos Jobim, cunoscut sub numele sau initial Aeroportul International Galeão, este principalul aeroport care serveste Rio de Janeiro, Brazilia. E...
Vezi aeroport
Constanta CND
CND
Aeroportul Mihail Kogalniceanu este situat in sud-estul Romaniei, in comuna Mihail Kogalniceanu, la 26 de kilometri (16 km) nord-nord-vest de Constanta. Este principalul aeroport al regiunii Dobrogea...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Rio de Janeiro catre Constanta

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Rio de Janeiro - Constanta - Rio de Janeiro

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Constanta catre Rio de Janeiro? Toate ofertele low-cost sunt aici: Constanta - Rio de Janeiro

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Rio de Janeiro (RIO) - Constanta (CND) - Rio de Janeiro (RIO).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Rio de Janeiro catre Constanta?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Rio de Janeiro - Constanta. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Constanta.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Rio de Janeiro catre Constanta?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Constanta?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Romania

Cele mai ieftine zboruri dus din Brazilia catre România

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.