Iasi → Catania | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Iasi (IAS) catre Catania (CTA), Italia este pe 20 Iun 2021 si pretul este de €32*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 11:12:52.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Catania
Wizz Air Iasi 20 Iun 21 W6 3681 Direct Wizz Air Catania 27 Iun 21 7 zile Direct de la €130 Verifica pretul

Zborul direct Iasi - Catania este operat de Wizz Air

Zile active: Duminică incepand cu 20 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Iasi catre Catania

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Iasi catre aeroportul Catania - Fontanarossa este de 1,490 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Iasi IAS
IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate din Romania, Aeroportul Iasi este al ...
Vezi aeroport
Catania CTA
CTA
Aeroportul Catania – Fontanarossa (italian: Aeroporto Internazionale Vincenzo Bellini di Catania-Fontanarossa), cunoscut si sub numele de Aeroportul Vincenzo Bellini, este un aeroport international ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Iasi - Catania - Iasi

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Iasi - Catania

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Italia

Ai nevoie de bilete ieftine din Catania catre Iasi? Toate ofertele low-cost sunt aici: Catania - Iasi

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Iasi (IAS) - Catania (CTA) - Iasi (IAS).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare