New York → Bangor | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din New York (NYC) catre Bangor (BGR), Statele Unite ale Americii este pe 07 Noi 2021 si pretul este de €56*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 20:04:08.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors New York ⇄ Bangor
American Airlines New York 30 Iul 22 AA 4839 Direct American Airlines Bangor 06 Aug 22 7 zile Direct de la €185 Verifica pretul

Zborul direct New York - Bangor este operat de United Airlines, Delta Air Lines, American Airlines pe aeronave de tip Canadair Regional Jet 900, Embraer EMB 175.

Durata de zbor medie: 1h 40m.

Zile active: Vineri incepand cu 22 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din New York catre Bangor

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul New York - John F. Kennedy catre aeroportul din Bangor este de 615 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
New York JFK
JFK
Aeroportul International John F. Kennedy (denumit colocvial New York-JFK, New York-Kennedy, Aeroportul Kennedy, JFK Airport, JFK sau Kennedy) este aeroportul international primar care serveste New Yor...
Vezi aeroport
Bangor BGR
BGR
Aeroportul international Bangor este un aeroport public civil-militar comun situat in partea de vest a orasului Bangor, in judetul Penobscot, Maine, Statele Unite.
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors New York - Bangor - New York

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta New York - Bangor

Cele mai ieftine zboruri dus din Statele Unite ale Americii catre Statele Unite ale Americii

Ai nevoie de bilete ieftine din Bangor catre New York? Toate ofertele low-cost sunt aici: Bangor - New York

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta New York (NYC) - Bangor (BGR) - New York (NYC).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din New York catre Bangor?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta New York - Bangor. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Bangor.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din New York catre Bangor?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta New York - Bangor?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Bangor?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Statele Unite ale Americii

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.