Compania aeriana Sunwing Airlines

Sunwing Airlines

Sunwing Airlines Inc. este o companie aeriana canadiana low-cost cu sediul in Etobicoke, Toronto. Sunwing Airlines ofera servicii programate si charter din Canada si Statele Unite catre destinatii din Statele Unite, Mexic, Caraibe, America Centrala si America de Sud. In lunile de vara, compania ofera servicii interne in Canada, precum si servicii catre orasele europene. Principalele sale baze canadiene sunt Aeroportul International Toronto Pearson si Aeroportul International Montréal-Pierre Elliott Trudeau. Compania opereaza, de asemenea, servicii de zbor sezonier din peste 30 de aeroporturi canadiene, inclusiv Aeroportul International Jean Lesage din Québec, Aeroportul International Calgary, Aeroportul International Vancouver si Aeroportul International Edmonton.

IATA:
WG
ICAO:
SWG
Tara:
Canada
Site / Contact:
http://www.sunwing.ca
Sunwing Airlines - WG

Oferte bilete avion - Sunwing Airlines

MBJ

Calgary Montego Bay

Sunwing Airlines
CA JM
09 Ian 16 Ian
7 zile
YMQ

Mazatlan Montreal

Sunwing Airlines
MX CA
10 Ian 24 Ian
13 zile
YYC

Mazatlan Calgary

Sunwing Airlines
MX CA
09 Dec 16 Dec
6 zile
Ofertele de bilete de mai sus au fost gasite acum 11 ore, 34 minute. Va rugam sa efectuati o cautare pentru a obtine pretul actualizat de vanzare al biletului.

Sunwing Airlines opereaza zboruri din/catre 53 aeroporturi din 19 tari: Bahamas, Aruba, Belgia, Franta, Canada, Cuba, Jamaica, Antigua si Barbuda, Republica Dominicana, Grenada si alte destinatii.

Zboruri directe / Programul zborurilor - Sunwing Airlines

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022