Aeroportul Alexandria (AEX), Statele Unite ale Americii

Zboruri directe catre Alexandria

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • 1367, Billy Mitchell Boulevard, Rapides Parish, Louisiana, 71303, Statele Unite ale Americii
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 31.3213, -92.5396

Aeroporturi alternative


Aeroportul International Alexandria este un aeroport de uz public situat la patru mile marine (5 mi, 7 km) la vest de cartierul central de afaceri din Alexandria, in Rapides Parish, Louisiana, Statele Unite. Aeroportul este operat de Autoritatea Angliei, cunoscuta si sub numele de Districtul de Dezvoltare Economica si Industriala din Anglia, o subdiviziune politica independenta a statului Louisiana. Desi nu se efectueaza operatiuni de zbor comercial international, zborurile charter pentru armata SUA catre destinatii internationale sunt efectuate in mod obisnuit de la aerodrom cu aceasta activitate, inclusiv transportul trupelor americane catre locatii de peste mari.

AEX - KAEX
US
US
IATA
AEX
ICAO
KAEX
AEX
Alexandria (AEX - KAEX), Statele Unite ale Americii (US)

Program online zboruri Alexandria AEX (Azi - 18.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular