Aeroportul Bacau - George Enescu (BCM), Romania

Zboruri directe catre Bacau - George Enescu

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Aeroportul Internațional Bacău, Calea Republicii, Bacău, 600303, România
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 46.52336121, 26.9107132

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.bacauairport.ro

Aeroportul Bacau este un aeroport international situat la 5 km distanta de centrul orasului Bacau. Aeroportul a fost mult timp baza pentru Blue Air, aceasta fiind singura companie care opera zboruri programate. In perioada August - Octombrie 2020 aeroportul a fost inchis pentru efectuarea unor lucrari de modernizare a platformei, cailor de rulare si a pistei, iar pe 18 Octombrie 2020 aeroportul George Enescu si-a reinceput activitatea. Mai mult de 35 de milioane de euro au fost investiti in noua infrastrucutra aeroportuara. Incepand cu Octombrie 2020 Aeroportul din Bacau devine baza si pentru Wizz Air care incepe operatiunile cu 12 zboruri directe.

BCM - LRBC
RO
RO
IATA
BCM
ICAO
LRBC
BCM

Bacau - George Enescu (BCM - LRBC), Romania (RO)

Program online zboruri Bacau BCM (Azi - 20.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular