Antalya

Antalya

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Antalya ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Antalya incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

AYT este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/AYT. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Antalya in Turcia.

Antalya este un oraș în sudul Turciei, situat la poalele munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane. Are o populație (împreună cu suburbiile) de cca 700 mii de locuitori. Este centru administrativ al provinciei cu același nume și una din cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranean (fiind supranumită și capitala „Rivierei turcești”). Printre obiectivele turistice majore se numară Muzeul regional al Antalyei (cu o bogată colecție arheologică), cartierul vechi al orașului, numit …
Antalya este un oraș în sudul Turciei, situat la poalele munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane. Are o populație (împreună cu suburbiile) de cca 700 mii de locuitori. Este centru administrativ al provinciei cu același nume și una din cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranean (fiind supranumită și capitala „Rivierei turcești”). Printre obiectivele turistice majore se numară Muzeul regional al Antalyei (cu o bogată colecție arheologică), cartierul vechi al orașului, numit Kaleiçi, unde se află porțile împăratului Hadrian (sec. II), muzeul Kaleiçi (în incinta fostei biserici ortodoxe Sf.Gheorghe), mai multe moschei din perioada otomană, printre care și ruinele moscheii Korkut construită în secolul al II-lea ca și templu roman, transformat ulterior în biserică creștină și apoi, în secolul al XV-lea, în moschee ș.a. Este un important port și aeroport internațional.

Aeroporturi langa Antalya

Cele mai apropiate aeroporturi de Antalya sunt Antalya AYT (TR) (1 km) , Isparta ISE (TR) (139 km) , Kastellorizo Island KZS (GR) (198 km) , Denizli DNZ (TR) (199 km) , Gazipasa GZP (TR) (210 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Antalya

Bucureşti Otopeni Antalya
07 Iunie 2023
OTP - AYT
direct
Wizz Air
Wizz Air
Cluj-Napoca Antalya
25 Mai 2023
CLJ - AYT
direct
Wizz Air
Wizz Air
Bucureşti Otopeni Antalya
21 Aprilie 2023
OTP - AYT
escale
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Suceava Salcea Antalya
24 Februarie 2023
SCV - AYT
escale
Wizz Air
Wizz Air
Mai multe oferte de bilete

Bilete de avion (dus) Antalya ➔

Antalya Manchester
29 Martie 2023
AYT - MAN
direct
easyJet
easyJet
Antalya Bucureşti Otopeni
29 Mai 2023
AYT - OTP
direct
Wizz Air
Wizz Air
Antalya Genf
01 Aprilie 2023
AYT - GVA
direct
easyJet
easyJet
Antalya Ercan
20 Martie 2023
AYT - ECN
direct
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Antalya

Meteo: Antalya AYT

Senin
Antalya
Senin
9
Se simte ca
Vant
16,9 km/h
Umiditate
57%
Vizibilitate
10,0 km
Precipitaţii
0,2 mm
Luni
30 Ianuarie
Ploi moderate
10°
Ploi moderate
Vant: 9,0 km/h
Marți
31 Ianuarie
Ploi pe porţiuni în apropiere
11°
Ploi pe porţiuni în apropiere
Vant: 9,7 km/h
Miercuri
1 Februarie
Soare
10°
Soare
Vant: 10,1 km/h
AYT
Hoteluri | Antalya
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023