Antalya


Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Antalya ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Antalya incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

AYT este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/AYT. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Antalya in Turcia.

Antalya este un oraș în sudul Turciei, situat la poalele munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane. Are o populație (împreună cu suburbiile) de cca 700 mii de locuitori. Este centru administrativ al provinciei cu același nume și una din cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranean (fiind supranumită și capitala „Rivierei turcești”). Printre obiectivele turistice majore se numară Muzeul regional al Antalyei (cu o bogată colecție arheologică), cartierul vechi al orașului, numit …
Antalya este un oraș în sudul Turciei, situat la poalele munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane. Are o populație (împreună cu suburbiile) de cca 700 mii de locuitori. Este centru administrativ al provinciei cu același nume și una din cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranean (fiind supranumită și capitala „Rivierei turcești”). Printre obiectivele turistice majore se numară Muzeul regional al Antalyei (cu o bogată colecție arheologică), cartierul vechi al orașului, numit Kaleiçi, unde se află porțile împăratului Hadrian (sec. II), muzeul Kaleiçi (în incinta fostei biserici ortodoxe Sf.Gheorghe), mai multe moschei din perioada otomană, printre care și ruinele moscheii Korkut construită în secolul al II-lea ca și templu roman, transformat ulterior în biserică creștină și apoi, în secolul al XV-lea, în moschee ș.a. Este un important port și aeroport internațional.

Aeroporturi langa Antalya

Cele mai apropiate aeroporturi de Antalya sunt Antalya AYT (TR) (1 km), Isparta ISE (TR) (139 km), Kastellorizo Island KZS (GR) (198 km), Denizli DNZ (TR) (199 km), Gazipasa GZP (TR) (210 km)

Cele mai ieftine zboruri catre Antalya

Adana Antalya
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TR Turcia
08-10-2022 direct
AYT
Izmir Antalya
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TR Turcia
17-09-2022 direct
AYT
Kayseri Antalya
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TR Turcia
06-11-2022 direct
AYT
Gaziantep Antalya
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TR Turcia
24-09-2022 direct
AYT
Diyarbakir Antalya
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TR Turcia
31-10-2022 direct
AYT
Samsun Antalya
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TR Turcia
29-09-2022 direct
AYT
Mardin Antalya
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TR Turcia
04-10-2022 direct
AYT

Zboruri directe catre Antalya

Meteo: Antalya AYT

Parțial noros
Kesirler
Parțial noros
31
Se simte ca
32°
Vant
28,1 km/h
Umiditate
41%
Vizibilitate
10,0 km
Duminică
26-06-22
Soare
28°
Soare
Vant: 25,2 km/h
Luni
27-06-22
Soare
27°
Soare
Vant: 22,3 km/h
Marți
28-06-22
Soare
27°
Soare
Vant: 27,7 km/h
Hoteluri in Antalya
Hoteluri in Antalya