Bangkok

Zboruri ieftine ➔ Bangkok

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Bangkok ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Bangkok și Thailanda incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

BKK este codul scurt al orasului. Pe aceasta pagina poti verifica cele mai bune oferte de bilete de avion catre Bangkok. Fa clic pe o oferta pentru a face o cautare si vedea pretul de vanzare actualizat.

Bangkok - Orașul Îngerilor (กรุงเทพฯ, กรุงเทพมหานคร sau Krung Thep în thailandeză) este capitala și cel mai mare oraș al Thailandei. Conform recensământului din 2010, populația sa este de 8.305.218 de locuitori, dar conform estimării din 2020, populația sa este de 10.539.000 de locuitori. Orașul este printre cele mai populare destinații de turism din lume, stațiune balneoclimaterică cu ieșire la Golful Thailandei, și în ultimii ani a devenit un centru economic și social care să rivalizeze cu Hong…
Bangkok - Orașul Îngerilor (กรุงเทพฯ, กรุงเทพมหานคร sau Krung Thep în thailandeză) este capitala și cel mai mare oraș al Thailandei. Conform recensământului din 2010, populația sa este de 8.305.218 de locuitori, dar conform estimării din 2020, populația sa este de 10.539.000 de locuitori. Orașul este printre cele mai populare destinații de turism din lume, stațiune balneoclimaterică cu ieșire la Golful Thailandei, și în ultimii ani a devenit un centru economic și social care să rivalizeze cu Hong Kong și Singapore.

Bangkok își are rădăcinile într-un mic post comercial din timpul Regatului Ayutthaya în secolul al XV-lea, care în cele din urmă a crescut și a devenit locul a două capitale, Thonburi în 1768 și Rattanakosin în 1782. Bangkok a fost în centrul modernizării Siamului, mai târziu, redenumită Thailanda, la sfârșitul secolului al XIX-lea, deoarece țara se confrunta cu presiunile din partea Occidentului. Orașul a fost în centrul luptelor politice ale Thailandei de-a lungul secolului al XX-lea, deoarece țara a abolit monarhia absolută, a adoptat o guvernare constituțională și a suferit numeroase lovituri de stat și mai multe revolte. Orașul, încorporat ca zonă administrativă specială sub Administrația Metropolitană Bangkok în 1972, a crescut rapid în anii 1960 până în anii 1980 și acum exercită un impact semnificativ asupra politicii, economiei, educației, mass-media și societății moderne din Thailanda.

Boom-ul investițiilor asiatice din anii 1980 și 1990 a determinat multe corporații multinaționale să își instaleze sediul regional în Bangkok. Orașul este acum o forță regională în finanțe și afaceri. Este un centru internațional pentru transport și îngrijire medicală și a apărut ca un centru pentru arte, modă și divertisment. Orașul este cunoscut pentru viața de stradă și reperele culturale, precum și pentru cartierele sale roșii. Marele Palat și templele budiste, inclusiv Wat Arun și Wat Pho, stau în contrast cu alte atracții turistice, cum ar fi scenele cu viața de noapte din Khaosan Road și Patpong. Bangkok se numără printre destinațiile turistice de top din lume și a fost numit în mod constant cel mai vizitat oraș din lume în mai multe clasamente internaționale.

Creșterea rapidă a Bangkokului, cuplată cu puțină planificare urbană a dus la un peisaj urban accidentat și o infrastructură inadecvată. În ciuda unei rețele extinse de autostrăzi, o rețea de drumuri inadecvată și utilizarea substanțială a mașinilor private au dus la congestionarea traficului cronic și paralizant, care a provocat o poluare severă a aerului în anii 1990. De atunci, orașul a apelat la transportul public în încercarea de a rezolva problema, exploatând cinci linii de tranzit rapid și construind alte mijloace de transport public, dar congestia rămâne o problemă predominantă. Orașul se confruntă cu amenințări de mediu pe termen lung, cum ar fi creșterea nivelului mării din cauza schimbărilor climatice.

Aeroporturi langa Bangkok

Cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok sunt Bangkok DMK (TH) (25 km), Bangkok BKK (TH) (30 km), Utapao UTP (TH) (130 km), Hua Hin HHQ (TH) (134 km), Myeik MGZ (MM) (246 km).

Bilete avion (dus) Romania ➔ Bangkok

Bucureşti Otopeni Bangkok Don Meung
13 Martie 2024
OTP
OTP
escale
DMK
DMK
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Cluj-Napoca Bangkok Don Meung
22 Martie 2024
CLJ
CLJ
escale
DMK
DMK
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Iaşi Bangkok Suvarnabhumi
02 Iunie 2024
IAS
IAS
escale
BKK
BKK
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Mai multe oferte de bilete

Bilete avion (dus) Bangkok ➔

Bangkok Don Meung Surat Thani
10 Noiembrie 2024
DMK
DMK
direct
URT
URT
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Bangkok Suvarnabhumi Singapore Changi
17 Iulie 2024
BKK
BKK
direct
SIN
SIN
Jetstar
Jetstar
Bangkok Don Meung Penang
12 Iunie 2024
DMK
DMK
direct
PEN
PEN
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Bangkok

Meteo: Bangkok BKK

Parțial noros
Bangkok
Parțial noros
29
Se simte ca
31°
Vant
13,0 km/h
Umiditate
70%
Vizibilitate
10,0 km
Marți
27 Februarie
Soare
31°
Soare
Vant: 23,8 km/h
Miercuri
28 Februarie
Soare
31°
Soare
Vant: 23,8 km/h
Joi
29 Februarie
Soare
31°
Soare
Vant: 24,1 km/h
BKK
Hoteluri | Bangkok
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate