Milano

Milan

Daca esti in cautarea unor bilete de avion ieftine catre Milano ai ajuns la locul potrivit! Calatoria ta catre Milano incepe aici - unde selectam si afisam cele mai bune oferte de zboruri directe, conexiuni low-cost de la sute de companii aeriene si agentii partenere.

MIL este codul scurt al orasului. Adresa scurta a acestei pagini este zbordirect.com/fly/MIL. Memoreaza aceasta adresa scurta si simpla, care te va ghida intotdeauna catre cele mai bune oferte de zboruri catre Milano in Italia.

Milano este principalul oraș din Italia de nord. Se află pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Milano este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii). Orașul a găzduit World Exposition 190…
Milano este principalul oraș din Italia de nord. Se află pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Milano este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii). Orașul a găzduit World Exposition 1906 și și-a anunțat disponibilitatea de a fi gazda Universal Expo în 2015. Locuitorii din Milano sunt cunoscuți sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani.

Aeroporturi langa Milan

Cele mai apropiate aeroporturi de Milan sunt Milan LIN (IT) (10 km) , Milan MXP (IT) (63 km) , Milan BGY (IT) (73 km) , Lugano LUG (CH) (77 km) , Genoa GOA (IT) (139 km)

Bilete de avion (dus) Romania ➔ Milano

Cluj-Napoca Milano Bergamo
27 Martie 2023
CLJ - BGY
direct
Ryanair
Ryanair
Oradea Milano Bergamo
20 Februarie 2023
OMR - BGY
direct
Ryanair
Ryanair
Timişoara Milano Bergamo
23 Martie 2023
TSR - BGY
direct
Ryanair
Ryanair
Bucureşti Otopeni Milano Malpensa
15 Martie 2023
OTP - MXP
direct
Ryanair
Ryanair
Mai multe oferte de bilete

Bilete de avion (dus) Milano ➔

Milano Bergamo Suceava Salcea
28 Februarie 2023
BGY - SCV
direct
Ryanair
Ryanair
Milano Bergamo Lappeenranta
01 Februarie 2023
BGY - LPP
direct
Ryanair
Ryanair
Milano Bergamo Lourdes
02 Februarie 2023
BGY - LDE
direct
Ryanair
Ryanair
Milano Bergamo Edinburgh
21 Martie 2023
BGY - EDI
direct
Ryanair
Ryanair
Mai multe oferte de bilete

Zboruri directe catre Milan

Meteo: Milan

Senin
Milan
Senin
-2
Se simte ca
-4°
Vant
3,6 km/h
Umiditate
100%
Vizibilitate
10,0 km
Luni
30 Ianuarie
Soare
Soare
Vant: 9,7 km/h
Marți
31 Ianuarie
Soare
Soare
Vant: 18,0 km/h
Miercuri
1 Februarie
Soare
Soare
Vant: 8,6 km/h
MIL
Hoteluri | Milan
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023