Insulele Solomon

Insulele Solomon
Insulele Solomon
Hoteluri ieftine | Zboruri - Insulele Solomon
Cele mai ieftine zboruri catre Insulele Solomon
2021-04-01 MoscovaHoniara de la €20

Calatoria ta catre Insulele Solomon incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Insulele Solomon, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Insulele Solomon a fost vizitata de aproape 28,000 turisti.

Informatii despre tara - Insulele Solomon

Informatii

  • Regiune: Oceania, Melanesia
  • Capitala: Honiara
  • Populatie: 642,000
  • Cod de apelare: +677
  • Valuta: SBD ($)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii și echipajul companiei aeriene nu au voie să intre Solomon Isl. Acest lucru nu se aplică cetățenilor și rezidenților Solomon Isl. Acest lucru nu se aplică în cazul pasagerilor cu autorizație scrisă prealabilă emisă de prim-ministru. Cetățenii și rezidenții Solomon Isl. care au fost în țări cu cazuri confirmate de coronavirus (COVID-19) va fi pus în carantină pentru o perioadă de 14 zile de la sosire. Pasagerii cu autorizație scrisă prealabilă emisă de primul-ministru, care au fost în țări cu cazuri confirmate de coronavirus (COVID-19) va fi pus în carantină pentru o perioadă de 14 zile de la sosire. Pasagerii trebuie să prezinte un completat de sănătate publică Declarația Card Traveler și oferă detalii complete despre locul lor de ședere, itinerariul de călătorie și actuale datele de contact personale în Solomon Isl. Pasagerii și echipajul c

Vezi detalii

Companii aeriene care zboara catre Insulele Solomon

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular