Noua Caledonie

Zboruri directe catre Noua Caledonie

SYD → NOU | AU-NC Australia - Noua Caledonie
AKL → NOU | NZ-NC Noua Zeelanda - Noua Caledonie

Calatoria ta catre Noua Caledonie incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Noua Caledonie, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Noua Caledonie a fost vizitata de aproape 120,000 turisti.

Informatii despre tara - Noua Caledonie

Informatii

  • Regiune: Oceania, Melanesia
  • Capitala: Nouméa
  • Populatie: 268,767
  • Cod de apelare: +687
  • Valuta: XPF (Fr)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii nu au voie să intre Acest lucru nu se aplică:. locuitorii din Noua Caledonie, soții și copiii lor; < / li>rezidenți Wallis și Futuna care sunt cetățeni ai Franței. Pasagerii care intră sau tranzitează nou Caledonia trebuie să prezinte un certificat internațional de călătorie completat la sosire. Certificatul poate fi obținut la consulate sau la https://www.interieur.gouv.fr/ . < / ol>Acest lucru nu se aplică pasagerilor care sosesc de la Wallis și Futuna. pasagerii trebuie să aibă un certificat medical cu un negativ coronavirus (COVID-19) rezultatul testului PCR a emis cel mult 72 de ore înainte de plecare Acest lucru nu se aplică:.. pasagerii cu vârsta mai mică de 11 ani; < / li>pasagerii care sosesc din Guyana franceză, Polinezia franceză, fran

Vezi detalii

Companii aeriene care zboara catre Noua Caledonie

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular