Instructii de rezervare bilete de avion online

Instructii rezervare

ZborDirect este un motor online de cautare bilete de avion low cost care permite Pasagerilor sa gaseasca si sa cumpere bilete de avion repede, comod si sigur.

Pentru a rezerva bilete veti avea nevoie doar de un computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la internet si o adresa de email valida. Ofertele de pret sunt valabile la momentul afisarii ofertei si la efectuarea platii.

Daca poti citi acum aceasta instructiune, atunci poti si sa rezervi bilete online, pentru ca este la fel de complicat. Nu trebuie sa ai abilitati speciale pentrua face o rezervare online, este la fel de simplu ca 1, 2, 3.

Noi nu vindem bilete de avion - dar cautam si afisam ofertele agentiilor/companiilor aeriene partenere ca tu sa alegi cea mai buna oferta.

1 Cautare itinerariu de zbor

Faceti o cautare: selectati orasul de plecare si de destinatie, bifati dus-intors sau dus, alegeti in calendar datele de calatorie, indicati numarul de pasageri (adulti, copii si bebelusi) si faceti un click pe butonul "Cauta".

Daca doriti sa limitati cautarea la anumite aeroporturi puteti sa alegeti un aeroport anumit din orasul de plecare/destinatie (ofertele sunt limitate cu zborurile operate de partenerii agentiei). Lista de destinatii active poate fi accesata aici: Aeroporturi active.

 Pentru a obtine cele mai bune rezultate, Va recomandam sa nu limitati cautarea la aeroporturi si sa alegeti orase. De exemplu: nu alegeti "Londra, Gatwick (LGW)" sau "Milano, Malpensa (MXP)" dar - "Londra (LON)" si "Milano (MIL)" astfel puteti fi sigur ca nu vor fi omise ofertele cele mai bune.

2 Selectare itinerariu si date pasageri

Dupa ce ati facut clic pe "Cauta", motorul va cauta si va afisa toate ofertele de zbor disponibile pe care le puteti selecta si rezerva. Aici puteti de asemenea utiliza filtrul pentru a sorta si filtra zborurile dupa criteriile necesare.

Pentru a vedea detalii complete despre zboruri si pretul total pentru toti pasagerii faceti click pe "Detalii despre zbor".

Alegeti un itinerariu si introduceti datele pasagerilor (gen, prenume, nume de familie, email, telefon) pe pagina de rezervare a itinerariului de zbor.

Tot aici puteti alege aditional bagaj de cala pentru fiecare pasager si segment de zbor. Bagajul de mana este inclus gratuit in toate rezervarile ZborDirect.

Faceti cunostinta cu Termenii si conditiile Agentiei si ai Operatorului aerian si bifati campul de acceptare.

3 Plata si confirmare bilete

Alegeti o modalitate de plata si efectuati plata. In caz de neefectuare a platii rezervarea va fi anulata automat. Biletele se confirma imediat dupa efectuarea tranzactiei. Modalitati de plata disponibile sunt indicate pe pagina rezervarii.

Atat! Locurile in avion pentru calatoria Dvs. sunt rezervate si confirmate.

Check-in (inregistrare la zbor)

Pentru unii operatori check-in la aeroport este gratuit, in acest caz nu mai trebuie sa faceti nimic dupa confirmarea biletelor. Trebuie sa va prezentati la ghiseul de check-in la aeroport cu documentul de calatorie si numarul de confirmare al operatorului.

Daca pentru zborul D-voastra este obligatoriu check-in online, dupa confirmarea platii, urmeaza sa completati si sa salvati datele din pasaport/buletin ale tuturor pasagerilor. Va rugam sa completati exact ca in documentele personale.

Data check-in-ului va fi indicata in Rezervare. Puteti completa datele pasagerilor in orice moment convenabil inainte de deschiderea procedurii de check-in.

Pentru majoritatea operatorilor low-cost procedura de check-in automat si emiterea cartilor de imbarcare sunt efectuate cu 48 de ore inainte de ora zborului (ora locala).

Suport pe telefon / chat

Pentru orice intrebare referitor la rezervarile in curs de desfasurare sau deja efectuate pe ZborDirect puteti apela un agent pe unul din numerele de telefon afisate pe site, sau puteti contacta un reprezentat pe chat-ul disponibil pe site.

Agentii ZborDirect ofera asistenta doar in legatura cu ofertele afisate pe zbordirect.com la momentul solicitarii.

Solicitarile pe telefon generale vor fi prelucrate in intervalul 09:00 - 19:00 (ora RO).

Se acorda asistenta doar pentru biletele confirmate - achizitionate din rezultatele catuarii pe zbordirect.com.

Cum sa cauti si sa rezervi eficient bilete low-cost

Bilete de avion low-cost online
Asadar vrei sa-ti rezervi biletele de avion low-cost pentru calatoria ta. Cu ce incepi? Primul impuls al multor Calatori este sa ia telefonul si sa inceapa sa faca apeluri la diferite agentii pentru a afla si gasi cel mai mic pret. Chiar daca, probabil, este o practica aplicabila pentru alte categorii de servicii si marfuri - apelurile telefon...
Citeste mai departe

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.