Instructii rezervare bilete

Instructii rezervare bilete

Instructii rezervare bilete

ZborDirect este un motor online de cautare bilete de avion low cost care permite Pasagerilor sa gaseasca si sa cumpere bilete de avion repede, comod si sigur.

Pentru a rezerva bilete veti avea nevoie doar de un computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la internet si o adresa de email valida. Ofertele de pret sunt valabile la momentul afisarii ofertei si la efectuarea platii.

Daca poti citi acum aceasta instructiune, atunci poti si sa rezervi bilete online, pentru ca este la fel de complicat. Nu trebuie sa ai abilitati speciale pentrua face o rezervare online, este la fel de simplu ca 1, 2, 3.

Noi nu vindem bilete de avion - dar cautam si afisam ofertele agentiilor/companiilor aeriene partenere ca tu sa alegi cea mai buna oferta.

1. Cautare itinerariu de zbor

Faceti o cautare: selectati orasul de plecare si de destinatie, bifati dus-intors sau dus, alegeti in calendar datele de calatorie, indicati numarul de pasageri (adulti, copii si bebelusi) si faceti un click pe butonul "Cauta".

Daca doriti sa limitati cautarea la anumite aeroporturi puteti sa alegeti un aeroport anumit din orasul de plecare/destinatie (de exemplu doriti sa ajungeti in Londra anume pe aeroportul Luton).

 Pentru a obtine cele mai bune rezultate, Va recomandam sa nu limitati cautarea la aeroporturi si sa alegeti orase. De exemplu: nu alegeti "Londra, Gatwick (LGW)" sau "Milano, Malpensa (MXP)" dar - "Londra (LON)" si "Milano (MIL)" astfel puteti fi sigur ca nu vor fi omise ofertele cele mai bune.

2. Selectare itinerariu si date pasageri

Dupa ce ati facut clic pe "Cauta", motorul va cauta si va afisa toate ofertele de zbor disponibile pe care le puteti selecta si rezerva. Aici puteti de asemenea utiliza filtrul pentru a sorta si filtra zborurile dupa criteriile necesare - doar zboruri directe (daca exista), anumite companii, numar escale, durata escalelor etc.

Pentru a vedea detalii complete despre zboruri faceti click pe o oferta.

Alegeti o oferta si faceti click pe rezerva. Imediat veti fi redirectionat pe pagina partenerului unde veti completa datele pasagerilor (gen, prenume, nume de familie, email, telefon). Va rugam sa completati datele corect, inclusv adresa de email si nr. de telefon - aici veti primi biletul electronic si aici vi se vor comunica informatii importante despre zborul Dvs.

Tot aici puteti alege aditional bagaj de cala pentru fiecare pasager si segment de zbor, alte servicii adidtionale inclusiv asigurarea.

Verificati bine rezervarea inainte de a efectua plata si anume - itinerariul, ora, data, ziua, luna anul zborului si datele pasagerilor. Despre cum sa eviti greselile si cum le corectezi afla aici: Cele mai frecvente greseli la rezervarea biletelor de avion .

Faceti cunostinta cu Termenii si conditiile Agentiei si ai Operatorului aerian si bifati campul de acceptare.

3. Plata si confirmare bilete

Alegeti o modalitate de plata si efectuati plata. In caz de neefectuare a platii rezervarea va fi anulata automat. Biletele se confirma imediat dupa efectuarea tranzactiei. Modalitati de plata disponibile sunt indicate pe pagina rezervarii.

Dupa efectuarea platii veti primi o confirmare pe adresa de email indicata. De asemenea rezervarea Dvs. va putea fi accesata pe site-ul partenerului dupa numarul rezervarii (comenzii). Link-ul se va contine in email-ul de confirmare.

Atat! Locurile in avion pentru calatoria Dvs. sunt rezervate si confirmate.

Check-in (inregistrare la zbor)

Pentru unii operatori check-in la aeroport este gratuit, in acest caz nu mai trebuie sa faceti nimic dupa confirmarea biletelor. Trebuie sa va prezentati la ghiseul de check-in la aeroport cu documentul de calatorie si numarul de confirmare al operatorului.

Daca pentru zborul D-voastra este obligatoriu check-in online, dupa confirmarea platii, urmeaza sa completati si sa salvati datele din pasaport/buletin ale tuturor pasagerilor. Va rugam sa completati exact ca in documentele personale.

Data check-in-ului va fi indicata in Rezervare. Puteti completa datele pasagerilor in orice moment convenabil inainte de deschiderea procedurii de check-in.

Pentru majoritatea operatorilor low-cost procedura de check-in automat si emiterea cartilor de imbarcare sunt efectuate cu 48 de ore inainte de ora zborului (ora locala).

Politica de confidentialitate si … Politica de confidentialitate si …
Politica de confidentialitate si cookies

Politica COOKIE actualizată va intra automat în vigoare pentru toți utilizatorii existenți de servicii pe 25 mai 2018 și,…

Condiții de utilizare Condiții de utilizare
Condiții de utilizare

Înainte de a utiliza serviciul nostru, vă rugăm să citiți condițiile de mai jos. Faptul de a folosi site-ul în orice …

Contacte ZborDirect
Contacte ZborDirect

ZborDirect este la un click distanta, contacteaza-ne si iti vom raspunde cat de curand posibil la orice solicitare, sugestie sau …

Regimul de vize si conditii de calatorie
Regimul de vize si conditii de calatorie

Inainte de orice deplasare in strainatate calatorul trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport strain, buletin r…

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023