Antigua → Londra | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Antigua (ANU) catre Londra (LON), Marea Britanie este pe 12 Iun 2021 si pretul este de €278*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 13.05.2021 09:49:39.

Zborul direct Antigua - Londra este operat de Virgin Atlantic, British Airways pe aeronave de tip Boeing 777, Airbus А330-300.

Durata de zbor medie: 8h 0m.

Zile active: Duminică incepand cu 14 Noiembrie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Antigua catre Londra

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul V. C. Bird catre aeroportul Londra - Heathrow este de 6,553 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Antigua ANU
ANU
Aeroportul International VC Bird este un aeroport international situat pe insula Antigua, la 8 km nord-est de St. John's, capitala Antigua si Barbuda.
Vezi aeroport
London LHR
LHR
Aeroportul Heathrow este un aeroport international major din Londra, Regatul Unit, situat la 23 km la vest de centrul Londrei. Heathrow este unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume dupa traficu...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Antigua - Londra - Antigua

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Antigua si Barbuda catre Marea Britanie

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Antigua catre Londra?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Antigua - Londra. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Londra.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Antigua catre Londra?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Antigua - Londra?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Londra?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Marea Britanie


Ai nevoie de bilete ieftine din Londra catre Antigua? Toate ofertele low-cost sunt aici: Londra - Antigua

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Antigua (ANU) - Londra (LON) - Antigua (ANU).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular