Budapesta → Menorca | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

Cel mai ieftin bilet de avion din Budapesta (BUD) catre Menorca (MAH), Spania este pe 23 Iul 2021 si pretul este de €49*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 23.04.2021 07:31:04.

Distanta aeriana din aeroportul Budapesta - Liszt Ferenc catre aeroportul Menorca - Mahon este de 1,470 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Budapest BUD
BUD
Aeroportul International Budapesta Ferenc Liszt (maghiara: Budapesta Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér), cunoscut anterior ca Aeroportul International Ferihegy din Budapesta si inca numit in mod o...
Vezi aeroport
Menorca MAH
MAH
Aeroportul Menorca este aeroportul care serveste insula Baleare Menorca in Marea Mediterana, in apropierea coastei Spaniei. Aeroportul este situat la 4.5 km (2.8 mi) sud-vest de Mahón, dupa care, un...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Budapesta catre Menorca

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Budapesta - Menorca - Budapesta

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Ungaria catre Spania

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Budapesta catre Menorca?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Budapesta - Menorca. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Menorca.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Budapesta catre Menorca?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Menorca?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Spania


Ai nevoie de bilete ieftine din Menorca catre Budapesta? Toate ofertele low-cost sunt aici: Menorca - Budapesta

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Budapesta (BUD) - Menorca (MAH) - Budapesta (BUD).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular