Mumbai → Doha | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Mumbai (BOM) catre Doha (DOH), Qatar este pe 29 Iul 2021 si pretul este de €110*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.06.2021 08:25:14.

Zborul direct Mumbai - Doha este operat de Air India

Zile active: Sâmbătă incepand cu 7 August. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Mumbai catre Doha

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Mumbai - Chhatrapati Shivaji catre aeroportul Doha - Hamad este de 2,290 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Mumbai BOM
BOM
Aeroportul international Chhatrapati Shivaji Maharaj, Mumbai, cunoscut anterior ca Aeroportul Internațional Sahar, este aeroportul international principal care servește Zona Metropolitana Mumbai, In...
Vezi aeroport
Doha DOH
DOH
Aeroportul Internațional Hamad (araba: مطار حمد الدولي, Maṭār Ḥamad al-Duwalī) este singurul aeroport international din statul Qatar. Situat la sud de capitala sa, Doha, a inlocuit...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Mumbai - Doha - Mumbai

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Mumbai - Doha

Cele mai ieftine zboruri dus din India catre Qatar

Ai nevoie de bilete ieftine din Doha catre Mumbai? Toate ofertele low-cost sunt aici: Doha - Mumbai

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Mumbai (BOM) - Doha (DOH) - Mumbai (BOM).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Mumbai catre Doha?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Mumbai - Doha. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Doha.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Mumbai catre Doha?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Mumbai - Doha?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Doha?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Qatar