Palermo → Torino | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Palermo (PMO) catre Torino (TRN), Italia este pe 05 Iun 2021 si pretul este de €10*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 23.04.2021 08:08:14.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Palermo ⇄ Torino
Ryanair Palermo 01 Iul 21 FR 4918 Direct Ryanair Torino 02 Iul 21 0 zi Direct de la €45 Verifica pretul

Zborul direct Palermo - Torino este operat de Ryanair, Volotea, Blue Air, Wizz Air pe aeronave de tip Boeing 737-800, Airbus A319, Airbus А321.

Durata de zbor medie: 1h 40m.

Zile active: Miercuri incepand cu 15 Septembrie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Palermo catre Torino

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Palermo - Falcone Borsellino catre aeroportul Torino - Caselle Sandro Pertini este de 901 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Palermo PMO
PMO
Aeroportul Falcone Borsellino (italian: Aeroporto Falcone Borsellino) sau pur si simplu Aeroportul Palermo, fost Aeroportul Punta Raisi este situat la Punta Raisi, la 19 NM (35 km; 22 mi) la vest de n...
Vezi aeroport
Turin TRN
TRN
Aeroportul Torino (italian: Aeroporto di Torino), cunoscut si sub numele de Aeroportul Torino-Caselle (Aeroporto di Torino-Caselle), este un aeroport situat la Caselle Torinese, la 16 km (9,9 mi) nord...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Palermo - Torino - Palermo

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Italia catre Italia

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Palermo catre Torino?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Palermo - Torino. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Torino.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Palermo catre Torino?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Palermo - Torino?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Torino?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Italia


Ai nevoie de bilete ieftine din Torino catre Palermo? Toate ofertele low-cost sunt aici: Torino - Palermo

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Palermo (PMO) - Torino (TRN) - Palermo (PMO).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular