Chisinau → Sankt Petersburg | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Chisinau (KIV) catre Sankt Petersburg (LED), Rusia este pe 03 Mai 2021 si pretul este de €55*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.04.2021 20:15:55.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Sankt Petersburg
HiSky Europe Chisinau 06 Mai 21 H4 435 Direct HiSky Europe Sankt Petersburg 31 Mai 21 24 zile Direct de la €120 Verifica pretul

Zborul direct Chisinau - Sankt Petersburg este operat de HiSky, Aeroflot, Air Moldova, FlyOne pe aeronave de tip Airbus A320, Airbus A319, Airbus А320.

Durata de zbor medie: 3h 0m.

Zile active: Sâmbătă incepand cu 17 Aprilie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate)

Program zboruri directe din Chisinau catre Sankt Petersburg

  • FlyOne5F 115 start: 17 Apr 20:10 17, 24, 30 Aprilie, 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28 Mai, 1, 2 Bilete FlyOne
  • Air Moldova9U 181 start: 19 Apr 06:25 19 Aprilie, 1, 8, 15, 22, 29 Mai, 2, 5, 7, 9, 12, 14, 16, Bilete Air Moldova
  • AeroflotSU 2817 start: 29 Apr 02:35 Luni, Joi, Sambata din 29.04 pana pe 25.09 Bilete Aeroflot
Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Chisinau catre aeroportul Sankt-Petersburg - Pulkovo este de 1,433 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport
Saint-Petersburg LED
LED
Aeroportul Pulkovo a fost deschis oficial la 24 iunie 1932, ca aeroport intern de stat. In prezent Pulkovo este cel de-al 4-lea aeroport cel mai aglomerat din Rusia si din statele post-sovietice. Pu...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Chisinau - Sankt Petersburg - Chisinau

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Moldova catre Rusia

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Chisinau catre Sankt Petersburg?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Chisinau - Sankt Petersburg. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Sankt Petersburg.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Chisinau catre Sankt Petersburg?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Chisinau - Sankt Petersburg?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Sankt Petersburg?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Rusia


Ai nevoie de bilete ieftine din Sankt Petersburg catre Chisinau? Toate ofertele low-cost sunt aici: Sankt Petersburg - Chisinau

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Chisinau (KIV) - Sankt Petersburg (LED) - Chisinau (KIV).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular