Amsterdam → Canberra | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

Cel mai ieftin bilet de avion din Amsterdam (AMS) catre Canberra (CBR), Australia este pe 24 Ian 2022 si pretul este de €*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 24.10.2021 18:02:45.

Distanta aeriana din aeroportul Amsterdam - Schiphol catre aeroportul Canberra este de 16,642 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Amsterdam AMS
AMS
Aeroportul Amsterdam Schiphol, cunoscut informal ca Aeroportul Schiphol (in olandeza: Luchthaven Schiphol, pronuntat), este principalul aeroport international al Olandei. Acesta este situat la 9 kilo...
Vezi aeroport
Canberra CBR
CBR
Aeroportul Canberra, este un aeroport international situat in districtul Majura, teritoriul capitalei australiene care deserveste capitala Australiei, Canberra, precum si orasul apropiat Queanbeyan si...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Amsterdam catre Canberra

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Amsterdam - Canberra - Amsterdam

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Olanda catre Australia

Ai nevoie de bilete ieftine din Canberra catre Amsterdam? Toate ofertele low-cost sunt aici: Canberra - Amsterdam

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Amsterdam (AMS) - Canberra (CBR) - Amsterdam (AMS).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Amsterdam catre Canberra?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Amsterdam - Canberra. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Canberra.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Amsterdam catre Canberra?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Canberra?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Australia

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.