Iasi - Billund | Cele mai ieftine zboruri si bilete avion

  • Zborul direct Iasi - Billund este suspendat incepand cu Noiembrie 2020. Puteti in continuare zbura cu escale sau din Bacau

  • Nu exista zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar puteti rezerva conexiuni low-cost comode si ieftine.

    De asemenea puteti opta pentru rute alternative fara escala. Cele mai apropiate alternative de zbor direct pentru acest itinerariu: Bacau - Billund

Cel mai ieftin bilet de avion din Iasi (IAS) catre Billund (BLL), Danemarca este pe 26.12.2020 si pretul este de €63*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 28.11.2020 21:24:05.

Distanta aeriana din aeroportul Iasi catre aeroportul Billund este de 1,586 km.

*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi.
Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
IAS - BLL Itinerariu de zbor

Ai nevoie de bilete ieftine catre Iasi? Toate ofertele low-cost sunt aici: Billund - Iasi

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Iasi (IAS) - Billund (BLL).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Rezervari

*In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.


IAS
BLL

Cele mai ieftine zboruri dus din Iasi catre Billund

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Iasi - Billund - Iasi

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Danemarca

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Iasi catre Billund?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Iasi - Billund. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Billund.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Hoteluri - Billund

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular