Bratislava → Porto | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Bratislava (BTS) catre Porto (OPO), Portugalia este pe 02 Feb 2022 si pretul este de €28*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 02.12.2021 18:14:15.

Zborul direct Bratislava - Porto este operat de Ryanair.

Distanta aeriana din aeroportul Bratislava - M. R. Stefanik catre aeroportul Porto - Francisco Sa Carneiro este de 2,173 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Bratislava BTS
BTS
Aeroportul MR Štefánik (slovaca: Letisko MR Štefánika), numit si - Aeroportul Bratislava (slovaca: Letisko Bratislava) sau Bratislava-Ivanka, situat la aproximativ 9 km (nord-est) de centrul orasu...
Vezi aeroport
Porto OPO
OPO
Aeroportul Francisco Sá Carneiro sau pur si simplu Aeroportul Porto (fost Aeroportul Pedras Rubras) este un aeroport international in apropiere de Porto (Porto), Portugalia. Acesta este situat la 11...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Bratislava catre Porto

Bratislava Porto
Portugalia
Escala
02 Feb 2022
de la €28

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bratislava - Porto - Bratislava

Bratislava Porto
Portugalia
Escala
02 Dec 05 Dec
FR Ryanair
de la €51
Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bratislava - Porto

Ai nevoie de bilete ieftine din Porto catre Bratislava? Toate ofertele low-cost sunt aici: Porto - Bratislava

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bratislava (BTS) - Porto (OPO) - Bratislava (BTS).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Bratislava catre Porto?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Bratislava - Porto. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Porto.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Bratislava catre Porto?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Bratislava - Porto?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Porto?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Portugalia

Cele mai ieftine zboruri dus din Slovacia catre Portugalia

Kosice Faro
Portugalia
Escala
15 Dec 2021
de la €20
Bratislava Lisabona
Portugalia
Escala
10 Dec 2021
de la €24
Kosice Lisabona
Portugalia
Escala
15 Dec 2021
de la €34
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.