Zanzibar → Timisoara | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Zanzibar (ZNZ) catre Timisoara (TSR), Romania este pe 02 Mar 2022 si pretul este de €391*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 02.12.2021 18:42:55.

Distanta aeriana din aeroportul Zanzibar catre aeroportul Timisoara - Traian Vuia este de 6,051 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Zanzibar ZNZ
ZNZ
Aeroportul internațional Abeid Amani Karume (swahili: Uwanja wa Ndege wa Kimataifa wa Abeid Amani Karume) este principalul aeroport din arhipelagul Zanzibar situat pe insula Unguja. Se afla la aproxi...
Vezi aeroport
Timisoara TSR
TSR
Timisoara Aeroportul International Traian Vuia este un aeroport international care serveste Timisoara, Romania. Situat in regiunea istorica a Banatului, aeroportul este numit in onoarea lui Traian Vu...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Zanzibar catre Timisoara

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Zanzibar - Timisoara - Zanzibar

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Timisoara catre Zanzibar? Toate ofertele low-cost sunt aici: Timisoara - Zanzibar

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Zanzibar (ZNZ) - Timisoara (TSR) - Zanzibar (ZNZ).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Zanzibar catre Timisoara?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Zanzibar - Timisoara. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Timisoara.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Zanzibar catre Timisoara?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Timisoara?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Romania

Cele mai ieftine zboruri dus din Tanzania catre România

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.